24.05.2015

Balparmak Milano'dan Ödülle Döndü



Ambalajlı bal pazarının lider markası Balparmak’ın tek kullanımlık ambalajıyla yiyecek ve içecekleri balla lezzetlendirmeyi kolaylaştıran ürünü Balparmak Katla Balla, Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından 19 Mayıs’ta Milano’da düzenlenen Worldstar 2015’in töreninde gıda kategorisinde “Excellence in Packaking Ödülü”ne layık görüldü. Ambalaj alanında uluslararası arenadaki en önemli yarışma olan Worldstar ödülünü Balparmak markası adına Pazarlama Direktörü Burcu Yılmaz teslim aldı.

"Easy snap" ambalaj teknolojisiyle üretilen tek kullanımlık bal ambalajıyla piyasaya çıkan ve bu anlamda Türkiye'den bir ilk ve tek olan Balparmak Katla Balla; ev, iş, okul gibi farklı ortamlarda balın kolaylıkla taşınmasına, yiyecek ve içecekleri sağlıkla tatlandırmaya olanak sağlıyor. Çiçek ve çam balı çeşitlerine sahip Balparmak Katla Balla, 18 ve 24 adet ürünün yer aldığı paketler halinde satışa sunuluyor.

Balparmak Katla Balla’nın ambalajı; Asia Star 2015, Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması ve 4. Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde ödülle taçlandırılmıştı.

ortakalan.com

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda