28.05.2015

Bilkent Bis Konserlere Devam



Ankaralıları hem mutfağı hem de ünlü sanatçıların konserleri ile kendisinin uğrak mekanı yapan,Bilkent Station da Yer alan BİS bu ay sonuna kadar hiç bir günü boş geçmiyor.

 Peki BİS'e hangi ünlüler mi geliyor?İşte cevabı aşağıda; 

28 Mayıs – Özge Fışkın Sertab Erener ve Levent Yüksel gibi sanatçıların uzun yıllar vokalistliğini yapan, Türk Rock müziğinin güçlü sesi Özge Fışkın, BİS sahnesinde Ankaralılara keyifli anlar yaşatacak. 

29 Mayıs Cuma – PLAY Caz müzisyenleri tarafından oluşturulan, R&B, Soul, Nu-jazz tarzında parçalarıyla geniş repertuvara sahip olan Play grubu, ilk defa Ankara BİS sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. 

30 Mayıs Cumartesi – Gripin Progressive Rock, Indie Rock, Grunge, Indie Pop, Brit Popgibi birçok farklı müzik türünü repertuarında barındıran alternatif müziğin en iyi grubu Gripin, ilk kez BİS sahnesinde sevenleriyle buluşacak. 

 31 Mayıs Pazar –Janusz Szprot Jazz Trio & Meltem Ege Ankaralıların yakından tanıdığı Jazz müziğin başarılı sanatçısı Meltem Ege, Janusz Szprot Jazz ile birlikte 31 Mayıs Pazar akşamı misafirlere muhteşem bir geceye yaşatacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda