2.06.2015

Adese 143 Dedi



Yaz aylarına girmeye hazırlandığımız şu zaman dilimin de,perakendeciler mağaza açmakta adeta birbirleri ile yarışıyor.Bu yarışın en kuvvetli isimlerinden biri şüphesiz Adese Süper Marketler Zinciridir.Farklı iller de mağazaları bulunmasına karşın firma ağırlıklı olarak Konya Ve Ankara daha çok önem vermektedir.Bu iki ildeki mağaza sayısı bu söylediğimizi doğrulamaktadır.

Firma son olarak Ankara-Şentepe de yeni bir mağaza açarak toplam da mağaza sayısını 143'e yükseltmeyi başardı.Şentepe mağazasında 440 metrekare ticari alanda 2 kasa ve 16 personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Adese;gıda,şarküteri,temizlik,kozmetik ve züccaciye reyonlarıyla 4 bin farklı ürünü bir arada sunuyor.

Yeni mağaza açılışlarıyla büyümeyi sürdürdüklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Yeni şubeler açarak büyümemize devam ediyoruz. Şentepe mağazamızda da müşterilerimize gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecekleri bir ortam sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Ankara’da ve farklı bölgelerde açacağımız yeni mağazalarımızla müşterilerimizi Adese’yle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda