17.06.2015

Güllüoğlu Dörtledi



İstikrarlı büyümesini sürdüren Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Başkent’in 4’üncü şubesini Etlik’te açtı. Şube açılışı ile ilgili konuşan Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, “Etlik şubemizin açılışıyla birlikte yurtiçinde 22 şubeye ulaştık. Yurtiçinde tamamen öz sermaye ile şubeleşme faaliyetlerini sürdüren bir marka olarak hedefimiz, yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşmak” dedi.
2014 yılında Güllüoğlu baklavalarında kullanılan tereyağı ve su böreklerinde kullanılan peynirin standardını muhafaza etmek için Urfa’da işletmeye açılan modern süt fabrikası yatırımı ve bu yıl da Osmanlı Saray İçecekleri üretimi için Bursa’da modern bir fabrika yatırımına yapan Güllüoğlu ailesinin 5’inci kuşaktaki en büyük temsilcisi M. Nejat Güllü, istikrarlı büyümesini şubeleşme atağıyla sürdürüyor.
“Yatırımlarla büyüyeceğiz”
Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara Etlik’te yeni şubesini açtı. Etlik şubesi ile yurtiçinde 22 şube sayısına ulaşan Baklavacı Güllüoğlu’nun hedefi, 2015 yılında yurtiçinde 30, yurtdışında ise 15 şubeye ulaşmak.
Büyüme politikaları hakkında konuşan Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, “6 kuşaktır baklavacılık mesleğini sürdürüyoruz. Ata mesleğimizin nesiller boyu sürüp gitmesi en büyük arzumuz. Geleneksel lezzetleri sunmakla birlikte bu tatları ileriye taşımak adına yapılarımızı yeniliyor ve dünya markası olmak için kurumsallaşarak büyüyoruz. Şube sayımızı yurt içinde her yıl istikrarlı bir şekilde artırıyoruz. Yurt dışında ise hem kendi kaynaklarımızla, hem de franchise vererek geleneksel lezzetlerimizi daha geniş coğrafyalara ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.
4’üncü şube Etlik’te
Nejat Güllü, “Ankara’da, Çankaya, Ümitköy, Ostim şubelerinden sonra 4’üncü şubemizi Etlik’te hizmete açtık. Etlik’te bulunan 140 metrekare alana sahip şubemizin bahçe bölümünde, misafirlerimiz yaz mevsiminin tadı çıkarabilecek. Kalite ve hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, günlük olarak hazırladığımız meşhur Güllüoğlu baklavaları başta olmak üzere, tatlılar, kurabiyeler, poğaçalar ve börekler ile alıştıkları Güllüoğlu lezzetine ulaşabilecekler” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda