8.07.2015

Altınyurt Avm Çok Yakında



Geçtiğimiz yıllar da Ankara'nın Dışkapı Mahallesin de bulunan halk arasın da "Rus Pazarı" olarak adlandıralan,Dışkapı pazarın da bilinmeyen bir sebepten yangın çıkmıştı.Bu yangının neticesin de onlarca esnafın dükkanı ve içerisin de bulunan malları yanıp kül oldu.Bu yangından sonra Altındağ ve Büyük Şehir Belediyesi el birliği ile kısa bir zaman da,hem pazarı yeniden kurdu,hem de esnafın mağduriyetini giderdi.

Bölge de yapılan yeni düzenleme ile,geniş bir arazi de boşa çıkmış oldu.Altındağ Düğün Salonun ve Derici esnafların bulunduğu arazinin tamamı şu an için yapımı devam eden ve kısa bir süre sonra Ankaralıların hizmetine girecek olan Altınyurt Avm'nin yapımı için ayrılmış oldu.


Altınyurt AVM’nin kiralama hizmetleri; faaliyet gösterdiğiniz sektörü tanıyan, metodolojisi ve teknolojisi ile kapsamlı ve kurumun dinamiklerine uygun çözümler sunan AREA Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık tarafından yapılmaktadır.




Mekan itibari ile daha çok Varoş semt tabirini kullandığımız bir konum da açılacak olan Avm'nin kiracıları arasın da,Marka firmaların olup olmayacağı ise merak konusu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda