10.07.2015

Yerli Market Projesi’ne Müşterilerden Tam Destek


“Yerel marketler size yeter” mesajıyla bir araya gelen İstanbul PERDER üyesi yerel market zincirleri, Yerli Market günleri boyunca mağaza içi etkinliklerine devam ediyor.

PERDER’e üye “Yerli Market” proje logosunu taşıyan market zincirleri, “Yerel marketler size yeter” mesajını tüm kamuoyuna duyurmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Hazırlanan konuşma baloncukları ile market müşterilerini de projenin içine dahil eden yerel marketler, sosyal medyada paylaşılan renkli fotoğraflar ile de merak konusu oldu.  
Temel amacı ‘yerli’ olana sahip çıkılması, yerelliğin desteklenmesi olan Yerli Market projesi her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Ellerinde “Yerel Marketler Bize Yeter” ve “Benim Seçimim Yerli Market” mesajlı konuşma baloncukları ile poz veren müşteriler, projeye sahip çıkarak her konuda projenin destekleyicisi olacaklarını ifade ettiler.
Hedef projenin tüm Türkiye’ye yayılması
İlk uygulamaları İstanbul’da başlayan ”Yerli Market” projesi, Türkiye genelindeki tüm yerel market zincirlerini aynı hedef altında toplamayı amaçlıyor. Bu proje kapsamında ulusal çerçevede ‘Yerel’ den kopmadan, ‘yerli’ olana sahip.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda