25.08.2015

Groupon'un Türkiye Macerası Bitti



Firmanın internet sitesine giren kullanıcılar, “Üzülerek belirtmek isteriz ki, 24 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Groupon, Türkiye’deki faaliyetlerine son vermiştir ve artık sizlere yeni fırsatlar sunamıyoruz” mesajı ile karşılaştı.Şirketin Türkiye’den çıkacağını yatırımcılarından Cem Sertoğlu da Twitter’dan duyurdu.

“ARTIK YENİ FIRSATLAR SUNAMIYORUZ”
Groupon’dan yapılan açıklama:
Sayın Müşterilerimiz,
Groupon Türkiye’nin sayfasına girmeye çalıştığınız için buraya yönlendirildiniz.
Üzülerek belirtmek isteriz ki, 24 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Groupon, Türkiye’deki faaliyetlerine son vermiştir ve artık sizlere yeni fırsatlar sunamıyoruz.
Mevcut geçerli bir kuponu olan ve bununla ilgili herhangi bir soru sormak isteyen müşterilerimiz veya iş ortaklarımız detaylı bilgi almak için, Info@sehirfirsati.com adresine e-posta göndererek veya 0850 2225477 danışma hattımızı arayarak müşteri hizmetlerimize ulaşabilirler.
Sizlere yeni fırsatlar sunamadığımız için üzgünüz, ancak şimdiye kadar Groupon’a olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.
Groupon Tarihçesi
Groupon, Kasım 2008’de kurulan ve belirli sayıda insanın birleşerek kampanyalar yaratmasını veya gruplar halinde organizasyonlar başlatmasını sağlayan The Point (www.thepoint.com) adlı internet sitesinden hareketle ortaya çıktı. The Point, gerçek bir etki yaratmak amacıyla belirli bir sayıda katılımı şart koşan; böylece tüketicilere, çalışanlara, vatandaşlara, aktivistlere, ebeveynlere – ya da herhangi birine- tek başlarına çözemeyecekleri problemleri birlikte çözme şansı tanıyan bir oluşum.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda