15.08.2015

Kipa Avm'ler Dolu Dolu



Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa, yaz aylarında da müşterilerine keyifli alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Yurt genelindeki Kipa AVM’ler, Ağustos boyunca her yaş grubuna hitap eden birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Bu kapsamda son yılların en popüler yazarlarından davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, iki özel etkinlikte İzmirli Kipa müşterileriyle bir araya gelecek. ‘Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan’ ve ‘Kalbin Anahtarı’ gibi kitaplarıyla büyük bir hayran kitlesine kavuşan Kapışmak’ın katılacağı imza günü ve söyleşilerden ilki, 15 Ağustos Cumartesi günü Çiğli Kipa AVM’de gerçekleştirilecek. Kapışmak, 18 Ağustos Salı günü ise Balçova Kipa AVM’de sevenleriyle buluşacak.

Minikler Pepee’yle, müzikseverler konserlerle buluşuyor
Kipa AVM’lerde çocukları da unutmuyor. 20 Ağustos Perşembe günü Çiğli Kipa AVM’ye gelen minikler, en sevdikleri çizgi film karakteri Pepee’nin Maskot Şovu ile gönüllerince eğlenme imkânı yakalayacak.
Yaza damga vuracak konserler de Kipa AVM’lerde başta gençler olmak üzere her yaştan müzikseverlerle buluşuyor. Çerkezköy Kipa AVM otoparkı ise 29 – 30 Ağustos günlerinde Çerkezköy Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlecek Hakan Altun, Deha ve Model konserlerine ev sahipliği yapacak.

En yaratıcı selfieyi çeken hediyeyi kazanır
Kipa AVM’ler selfie eğlencesini doruğa taşıyacak bir yarışmaya da ev sahipliği yapacak. 22 Ağustos – 10 Eylül günleri arasında yurt genelindeki 24 Kipa AVM’de Kipa logosu görünecek şekilde en yaratıcı selfie’yi sosyal medyada paylaşanlar, iPhone 6 akıllı telefon kazanma şansını yakalayacak. 22 – 30 Ağustos arasında Kipa AVM’lerden belirli bir miktarın üzerinde alışveriş yapan tüm müşterilereyse ücretsiz selfie çubukları hediye edilecek.
Kipa Gayrimenkul ve AVM Direktörü Gökçe Orhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “AVM’lerimiz yılın her döneminde olduğu gibi, yaz aylarında da keyifli alışveriş deneyimi sunan etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Farklı zevk ve yaş gruplarına hitap eden etkinliklerimizle, şehirlerde Ağustos ayının da dolu dolu ve keyifli geçebileceğini müşterilerimize göstermek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda