7.08.2015

Magnum Porsche Çekilişi 2015



Algida'nın en gözde ürünü olan Magnum bu yıl da tadına bakanları mutlu ediyor.Öyle ki bu mutluluk Magnum'un tadından çok öte


Magnum çubuklarının üstündeki şifreyi 2292'ye gönderen veya ücretsiz bir şekil de,magnum.com.tr adresinden katılım formunu ve yine şifrenizi girerek,kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.Kampanya sonun da şanslı iki talihli Porsche Boxster sahibi olacak.Kampanyaya kısa mesaj ile katılmanız durumun da her SMS başı 0,65 kuruş ücret tahsil edilmektedir.İnternet sitesi üzerinden yapılan katılımlar için herhangi bir ücret alınmamaktadır.

Bu kampanyaya katılırken dikkat etmeniz gereken tek ve en önemli nokta Şifrelerin Yer Aldığı Çubukları kesinlikle kaybetmemek.Aksi takdir de talihli siz olsanız bile,ödülünüzü kesinlikle alamazsınız.

Aracın Bir resmi:



Kampanya detayları

Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Tiramisu, Crème Brulee, Ganache&Chili, Pink, Black ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double, Mini Kisses, Mini 25. Yıl Özel Seri Classic-Ganache&Chili-Badem ve Mini Pink&Black ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı bulunmaktadır.

Kampanyanın son katılım tarihi 30 Ağustos 2015 

Magnum çekiliş koşulları gereği dondurma çubuklarının üzerindeki şifreyi girdikten sonra Magnum çubuğunu saklamanız gerekmektedir. Aksi taktirde çekilişi kazansanız dahi ödülü alamıyorsunuz. Ödülü kazanan kişi, ödülü almak için çubuğu yanında bulundurması gerekmektedir. Magnum porsche çekiliş sonucu ne zaman açıklanacak? Çekiliş 9 Eylül 2015 Çarşamba günü tarihinde saat 20.30’da 83.İEF (İzmir Enternasyonel Fuarı) A Blok Yeraltı Otopark Üstü Çim Alan-Kültürpark/İzmir adresinde bulunan konser alanında, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda sitemizde canlı olarak sonuçlar açıklanacaktır.

3 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda