12.08.2015

Part Time Çalışılabilecek Marketler



Bize gelen maillerden bir çoğu da Hangi Marketlerin Part Time Personel Çalıştırdığı yönün de.Yaz mevsimin de bulunduğumuzu ve Üniversitelerin de kapanmış olduğunu düşündüğümüz de,bu soruların ne derece mantıklı olduğunu anlamak zor değil.Öğrenciler bu 3 aylık dönemi değerlendirmek istiyor.Tabi bunun yanın da uzun dönem Part Time çalışmak isteyenler de var.Bu yazımız da hangi Marketler Part Time Personel Çalıştırıyor,öğreneceğiz.

Migros: Şüphesiz perakende de Part çalışmayı kabul edenlerin en çok tercih ettiği firmadır.Genel de Part çalışanların akşam vardiyasına gelmesi istenir.Yol,yemek ve Skk imkanı Migros tarafından karşılanır.Hafta da toplam da 25 saat çalışmanız istenir.

Beğendik: 25 saat çalışma şartı ile beraber yol ve Ssk giderlerini karşılar.

Bim: Çok nadir de olsa Part çalıştırmaktadır.Part çalışanlar 25 saat çalışma ile beraber yemek hakkına sahiptir.Bim'in aksine A101 ve Şok'ta Part çalışana rastlanmamaktadır.

Real-Kipa-Metro: Yasalara uygun olarak Part Time personel istihdam edilmektedir.

Yerel Marketler: Yerel marketlerin neredeyse hiç birin de,Part Time çalışan yoktur.Öğrenciler 3 aylık tatil dönemin de Full Time olarak istihdam edilmektedir.

Ücretler: Ücretler Part Time çalışanlar için değişmez.Mevcut Asgari ücretin yarısıdır.Ayrıca Ssk primleri de yarım şekil de ödenmektedir.Buna karşın Mağaza bazın da alınan primlerden Part Time çalışanlar da faydalanmaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda