17.09.2015

Park Bornova Sürekli Büyüyor



Uygun fiyat ve kalite dengesiyle fark yaratan Fresh Company, herkese indirimli ve fırsatlar sunan cazip kampanyalarla alışveriş yapma fırsatı sağlayacak. Onlarca markanın ürünlerini aynı çatı altında bulunduran Fresh Company Bornova Outlet Mağazası müşterilerine sezon modasını cazip fiyatlarla takip etme imkânı sunacak.
Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, 2015 yılında markalarıyla büyüme hedefi belirlediklerini ve yılı tamamlamadan FLO, Migros ve İkiler Tekstil gibi ünlü markaların ardından Fresh Company gibi önemli ve tanınmış bir markayı İzmirlilere sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi. Öztezel, Fresh Company'nin başta gençler olmak üzere, her yaş ve zevke hitap eden onlarca markayı bünyesinde bulundurduğuna dikkati çekti.

Konuyla ilgili olarak konuşan Aysel Öztezel, “Farklı dönemlerde birbirinden özel temalı ürünler sunacak Fresh Company, Park Bornova mağazası müşterilerine çok özel bir alışveriş deneyimi yaşatacak, yeni markalarıyla daha da güçlenip yenilenen AVM'ye tüm Ege ve İzmirlileri bekliyoruz.” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda