16.10.2015

Altunbilekler'den 3'lü Combo



Altunbilekler, Ekim ayı sonuna kadar her hafta bir mağaza olmak üzere 3 yeni mağaza açacak. Bugün (16 Ekim) açılışı yapılan Sincan Vatan mağazasını, 23 Ekim’de açılacak Mamak Kutlu ve 30 Ekim’de açılacak Sincan Pınarbaşı mağazaları izleyecek.

Yeni mağaza açılışlarıyla Altunbilekler’in sektör içindeki operasyonel gücünü bir kez daha gösterdiklerini ifade eden Altunbilekler Genel Müdürü Yardımcısı Öznur Altunbilek, “Hemen her sektörde olduğu gibi perakende sektöründe de seçim öncesi durgunluğu yaşanıyor. Buna rağmen Altunbilekler olarak, güçlü bir ve hızlı bir operasyonla üç haftada üç yeni mağaza ile 77’nci Mağazamızı hizmete açacağız.” diye konuştu.
“Altunbilekler istihdam yaratarak büyüyor”
Son bir yılda mevcut 10 mağazanın yenilendiğinin ve 3 yeni mağaza açıldığının altını çizen Öznur Altunbilek, “Sektörün en önemli aktörlerinden biriyiz. Yaklaşık 2 bin metrekarelik yeni satış alanlarımızda 90 kişilik yeni istihdam yaratıyoruz. Türk ekonomisi, büyüyen bir ekonomi, biz de şirket olarak ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmayı ve istihdamı artırmayı öncelikli hedef olarak belirledik, ülke ve kent ekonomisine katma değer ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Farkımız müşterilerimiz için değer üretmemiz”
Altunbilekler Genel Müdür Yardımcısı Öznur Altunbilek, “Daha İyisi İçin” sloganının mükemmeli hedeflemelerini ve insan odaklı hizmet anlayışlarını ortaya koyduğunu vurgulayarak, “Tüm Ankaralıların “Altunbilekler ürün ve hizmet kalitesi”ne kolayca ulaşmaları için çalışıyoruz. Müşterilerimiz baş tacımızdır. Talepleri ve ihtiyaçları önceden tespit ediyor ve verdiğimiz hizmeti hep daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Sincan Vatan Mağazası bizim 75’inci mağazamız.  Müşterilerimizi en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünlerle buluşturmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Öznur Altunbilek, müşterilerine en iyi hizmeti vermek için sektörü yakından takip ettiklerini belirterek, “Dünya hızla değişiyor, bilgi hızla çoğalıyor. Bu süreçte Altunbilekler olarak yenilikleri yakından takip ederek kendimizi yeniliyoruz. Sürekli öğrenen, kendini geliştiren ve üreten bir yapı içinde müşterilerimizle buluşuyoruz.” dedi.

Altunbilek şunları söyledi: “Günümüzde perakende sektörü hızlı ve kökten bir şekilde değişiyor. Tüketiciler bilinçli ve bilgili. Ürünler ise çok çeşitli. İnsan odaklı hizmet anlayışımızı tüm bu gelişmelerin ışığında müşterilerimizin memnuniyetini göz önünde bulundurarak yapılandırıyoruz. Perakendecilik sadece ürün sunmak demek değildir, aynı zamanda tüketicinin alışveriş deneyimi ile de doğrudan ilişkilidir. Biz, değişen tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken, sektörün gerçekleri ile bilgi, beceri ve güçlü insan gücümüzü buluşturarak müşterilerimize değer sunan, farklı bir markayız.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda