13.10.2015

Anadolu Efes’e Yeni Ceo


6 Ağustos günü kamuya açıklandığı üzere, Coca-Cola European Partners’daki yeni görevine başlamak üzere, Anadolu Efes’teki İçecek Grubu Başkanı ve Anadolu Efes İcra Başkanı (CEO) görevlerinden ayrılacak olan Damian Gammell’in yerine, 1 Kasım günü itibariyle Robin Goetzche atanacak. Anadolu Efes Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes İcra Başkanı (CEO) görevlerini yürütecek olan Goetzche, Anadolu Efes Yönetim Kurulu’na direk raporlayacak 

1 Mayıs 2014 tarihinden bu yana Efes Rusya Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Robin Goetzsche, Wits Üniversitesi İşletme Ekonomisi ve Pazarlama Bölümü’nden lisans diplomasına sahip. 
1987 yılında SABMiller Ltd.’ye Marka Müdürü olarak katılan Goetzsche sırasıyla Marka Grup Müdürü, Soweto & Chamdor (Batı Johannesburg) Bölge Müdürü, Ulusal Ticari Pazarlama Müdürü, Kwa-Zulu Natal Bölgesi Genel Müdürü, Chamdor Bölgesi Genel Müdürü, Satış ve Dağıtım Direktörü ve SABMiller Afrika’da Orta ve Batı Afrika Operasyon Direktörü olarak görev almıştır. Goetzsche 2008 yılından itibaren Tanzania Breweries Ltd. Genel Müdürü ve SABMiller Doğu Afrika Operasyon Direktörü olarak çalışmıştır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda