14.10.2015

Mağaza Müdürleri Araba İçin Ter Döktü



01 Mart- 30 Haziran 2015 tarihleri arasında FLO, Polaris ve Sport In Street mağazalarının hep birlikte mücadele ettiği yarışmada, aylık ciro hedefini aşarak kategorisinin birincisi olan 4 mağazanın müdürüne Hyundai i20 otomobil hediye edilirken; ikinci olan mağaza müdürlerine komple ev seti, üçüncü olan mağaza müdürlerine ise yurt dışı seyahati hediye edildi.
İlk 5 mağazanın tüm personellerine de çeşitli ödüller verildi. Birinci olan mağazaların tüm personeli laptop kazanırken; ikinci olan mağazaların tüm personeli akıllı telefon, üçüncü olan mağazaların tüm personeli iPad, dördüncü olan mağazaların tüm personeli iPad Mini, beşinci olan mağazaların tüm personeli ise kol saati kazandı. Ödül kazanan mağaza müdürleri ve personel, Ziylan merkez binasında düzenlenen mağaza ve merkez çalışanlarının katıldığı törenle ödüllerini aldı.
Ziylan Grup tarafından; hem çalışanlarının hedefe odaklanması hem de performanslarını artırmak amacıyla düzenlenen‘2015 yılının büyük satış ödülleri’kazandırdığı büyük ödüllerle mağaza müdürlerini ve çalışanları yeni hedeflere motive etti. Kurum içinde hedefe odaklı tatlı bir rekabeti de beraberinde getiren yarışmada mağazalara verilen 4 aylık hedefi en az yüzde 100 oranında tutturan ilk 5 mağaza, kategorilerinde ödüle hak kazandı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda