21.11.2015

1 Yıl da 103 Mağaza


Hızlı büyümesi ile dikkat çeken Gratis, 300’üncü mağazasını hizmete açtı. Büyüyen hizmet ağı ve mağaza sayısı ile Türkiye Kişisel Bakım Marketi Sektörü’nün lideri olan Gratis, bu başarısını tüketicilerle birlikte kutlamak için ses getiren kampanyalarından bir yenisine daha imza attı. “Tüm ürünlerde yüzde 40 + Gratis Kart’a özel yüzde 10 indirim” fırsatı sunan kampanyanın ilk günü beklenenin üzerinde yoğun ilgi gördü.
300’üncü mağaza açılışı için Gratis CEO’su Bahadır Özbek; şu an 134 AVM ve 166 cadde mağazasında, tamamı kadın olan 2 bine yakın çalışanı ile 52 ilde hizmet verdiklerini ve en yakın hedeflerinin Türkiye’nin 81 ilinde yer almak olduğunu belirtti.
Gratis’in gerek mağaza sayısı, gerek Türkiye’ye getirdiği farklı markaları ve sıradışı kampanyalarla sunduğu alışveriş deneyimi ile sektörde fark yarattığının altını çizen Bahadır Özbek, “Gratis yüzde 100 bir Türk markası. Gratis olarak 2009’da kurulduğumuz günden bu yana Türkiye perakende pazarına özel ve tüketicimizin beklentisi doğrultusunda mağazacılık yapıyoruz. Bu stratejimizin büyümemizde önemli bir etkisi var. 1 yılda 103 mağaza açma başarısı ardından bugün 300’üncü mağazamızı hizmete açma başarısına ulaştık. Bu başarımızda tüketicilerimizin desteği çok büyük. Biz de bu başarının mutluluğunu ve gururunu, büyük bir kampanya ile tüm müşterilerimizle paylaşmak ve onlara teşekkür etmek istedik. Herkesin kendisine daha güzel bakması hedefi ile Gratis’in beklenen tüm illerde olması için bu büyümeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda