11.11.2015

LC Waikiki Gençlerle Buluştu



Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftaları'nın bu yılki ikinci etabı Adana’da 4-5-6 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Türkiye moda ve perakende sektörünün lideri LC Waikiki, tekstilde inovasyonun önemi ve dünyada yapılan inovatif tekstil çalışmalarıyla değişen sektör dinamiklerini tekstil öğrencileri ve sektörle paylaştı. 5 Kasım tarihinde gerçekleşen oturumda lüks ve teknolojinin birleşiminden, teknolojinin hayata ve modaya etkisine kadar birçok başlıkta enteresan bilgiler ve dünyadaki trendler aktarıldı. LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Gülperi Tandar projeyle ilgili şu açıklamalarda bulundu. “LC Waikiki olarak, genç girişimcilerin her zaman yanındayız. Markamızın bugünkü başarısında; gençlerin bitmek bilmeyen enerjisi, hep daha iyisini istemeleri ve moda dünyasının geleceğini sürekli takip etmelerinin payı yadsınamaz. Genç bir ekibiz ve ekip olarak ruhumuzda yenilenme var. Bu yenilenme kapsamında LC Waikiki Kurumsal Akademi olarak, her pozisyon ve kademedeki çalışanlarımıza düzenli eğitimler de veriyoruz. Üstelik bu eğitimler sadece mesleki değil, kişisel eğitimleri de kapsamakta. Sektörde okul olarak bilinen LC Waikiki bu itibarını gün geçtikçe sağlamlaştırmakta ve eğitimlerini sürekli geliştirmektedir”.

2 öğrenci staj hakkı kazandı
Workshop’ın birinci gününde moda ve tekstil dünyasındaki yeni anlayış ve üretim teknikleri anlatılırken, ikinci gün öğrenciler üretim atölyesindeki “mood board” workshop’ına katılarak kendi mood boardları LC Waikiki Kurumsal Akademi ve Kreatif Proje ekibine gösterme şansı buldu. En beğenilen mood boardları hazırlayan 2 öğrenci LC Waikiki’de staj şansı kazandı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda