30.11.2015

Onur Market Arnavutköy de



Bünyesindeki Onur Market, Onursal Tarım, Onurca, Ahev ve İnaş markaları ile yerel perakendenin öncüsü ve sözcüsü olmayı hedefleyen Özen Grup, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Gıda perakendeciliğine 1997 yılında İstanbul- 4. Levent’te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grubu’nun Arnavutköy Meydan mağazası törenle hizmete açıldı. Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Onur Market yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törene, ilgi oldukça yoğundu.
Sözümüzü tutmaya devam ediyoruz
Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen ise, “Onur Market olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bölgeye yatırımlarımız ile istihdam katkımızı sürdürüyoruz. Arnavutköy bölgesindeki 3.mağazamızı açıyoruz. Özen Grup olarak müşterilerimize ‘Alışverişte Onur Sözü’ verdik. Onur Arnavutköy mağazası müşterilerine verdiği sözü tutacak. Emeği geçen herkese ve açılışımızı onurlandıran siz değerli müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Açılış sırasında yapılan kampanyalar, özel fırsatlar, çeşitli hediyeler ve müzik şöleni ile görkemli bir açılış gerçekleştiren Onur Market, yeni açtığı ve açacağı mağazalarla hızlı ve emin adımlarla büyümeye, gelişmeye ve halka Onur sözü ile alışveriş imkânı sunmaya devam edecektir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda