25.12.2015

Mükemmel Bir Avm Ankamall



Dünyanın en büyük seyahat sitesi Tripadvisor’da yapılan yorumlar neticesinde her yıl verilen mükemmellik ödülünün sahipleri arasında bu yıl ANKAmall da yerini aldı. Mükemmellik sertifikası ödülü, üstün konukseverlik sergileyen işletmeleri onurlandırmak için sadece Tripadvisor’da sürekli olarak olağanüstü gezgin yorumları alan kuruluşlara veriliyor. Bu yıl beşinci kez verilen ve ANKAmall’un da sahipleri arasında yer aldığı ödül, müşterilere sürekli olarak üstün tecrübe sunan; tüm dünyadan alışveriş merkezleri, konaklama tesisleri, restoranlar ve gezilecek yerlere veriliyor.

Mükemmellik Sertifikası ödülü verilecek kuruluşlar seçilirken Tripadvisor gezginlerinin son 12 aylık dönem içindeki yorum ve görüşlerinin kalitesi, sayısı ve güncelliği ile birlikte sitedeki popülerlik göstergesinde kalma süresi ve sıralamasını dikkate alan özel bir algoritma kullanılıyor. Bu kriterlere uygun olması için de toplam Tripadvisor yıldız derecelendirmesinin en az beş üzerinden dört olması, minimum yorum sayısına ulaşmış ve en az 12 aydır listeleniyor olması gerekiyor.

Mükemmellik Sertifikası ödülü ile ilgili bilgi veren ANKAmall Kıdemli Alışveriş Merkezi Müdürü Buğra Köse, bu ödüle layık görülmenin ANKAmall için çok anlamlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bu ödül tüm ANKAmall ekibi için çok kıymetli; alışveriş merkezimize ve sürekli mükemmellik hedefimize yönelik önemli bir netice… Sürekli yenilenme, çağa ve gelişen trendlere ayak uydurma her daim öncü olma hedefimiz, müşteri memnuniyetini esas alan çalışma anlayışımız, bu ödülle bizi ve hedeflerimizi daha da ileri taşıyor. 2015 yılı, büyük bir renovasyon çalışması ile yeni bir kimliğe kavuştuk. Yenilenen mağaza alanlarımız, sayısı artan markalarımız, genişleyen ve çeşitlenen hizmet kapasitemiz ve ziyaretçilerimizin memnuniyetini artıracak etkinliklerimizle kısa zamanda büyük yol kat ettik. Ankara’nın en eski alışverişini en yeni yaşam merkezi kimliğine kavuşturduk. Ziyaretçilerimizin memnuniyetini şimdi bu ödülle de pekiştirmiş olduk. İyi görüşlerini belirten tüm yorum sahiplerine çok teşekkür ediyoruz.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda