5.01.2016

Parex Yerel Zincirler Buluşuyor'da


YZB 2016'nın kurumsal sponsorları arasında yer alan Parex'in Genel Müdürü Atalay Yumurtacıoğlu organizasyonla ilgili düşüncelerini aktardı



Parex Genel Müdürü Atalay Yumurtacıoğlu
Türkiye’de perakende sektörünü değerlendirdiğimizde yerel zincirlerin tüm değişikliklere daha hızlı uyum sağladığını, tüketici eğilimlerini yerinde değerlendirip zamanında pozisyon almakta oldukça başarılı ve etkili olduklarını görüyoruz.

9.7 milyar USD’ı geçen bir hacim olarak değerlendirildiğinde ülke ekonomisinin olumlu açıdan dengede kalmasına önemli katkı sağladıklarını da belirtmeliyim. Sektörün önümüzdeki yıl % 7 civarında büyümesini, Parex markasının da yeni ürünler ve yatırımları ile bu büyüklüğün üzerine çıkmasını öngörüyoruz.

Bu yıl kuruluşunun 5. yılını kutlayan Parex’in başarısında kuruluşumuzdan bugüne verdikleri destek ve gösterdikleri işbirliği ile yerel zincirlerin büyük payı var. YZB 2016’da markamızın yenilikçi yüzünü bir kez daha sergilemeyi planladık. Lider olduğumuz temizlik setlerinde tüketiciyi şaşırtacak yeni ürünlerle sektörün dinamizmini yükselteceğiz.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda