22.01.2016

Ankaralı Gerçek Outlet İle Tanışacak



Yaptığı projelerle Ankara'da ilkleri gerçekleştiren BESA Grup temsilcileri bu kez Avrupa'nın en büyük outletini hayata geçirmek için gittikleri Paris, Milano ve Londra’dan güzel fikirlerle döndüler.
BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda yer alan Ballıkuyumcu mevkiinde imza atacakları dev proje üzerinde yaklaşık 2 yıldan bu yana çalıştıklarını kaydetti.
Bezci, 40 yılı aşkın bir süreden bu yana Ankara’yı hep yeniliklerle tanıştırdıklarını anımsatarak, “Ankara’ya ilkler kazandıran BESA Grup olarak, yeni projemizde de farklılığa imza atmak için uzun süredir çalışıyoruz. Ballıkuyumcu mevkiinde hayata geçireceğimiz projemizde Avrupa’nın en büyük outletini kente ve ülkemize kazandıracağız.  Bu yıl başlamayı planladığımız projede 4 bin konut da yer alacak” dedi.

-Ankara’ya da ‘outlet’ turları düzenlenecek

Avrupa’nın en büyük outleti olacak proje için geçtiğimiz hafta alışverişin kalbi Avrupa’da inceleme yaptıklarını bildiren Bezci, şunları söyledi:
“Alışveriş denilince akıllara Paris, Milano ve Londra gelir. Biz de yalnızca alışveriş için turların düzenlendiği kentlerdeki outlet projelerini incelemek istedik. Ülkemizdeki ‘outlet’ anlayışı ile Avrupa’daki çok farklı. Kent merkezlerinin kilometrelerce uzağına inşa edilen bu outletler turistlerin de büyük ilgisini çekiyor. Biz de son dönemdeki gelişmelerle dünya başkentleri standartlarını kazanan Ankara’da ‘gerçek outlet’ konseptini hayata geçirmeye karar verdik. Projemiz sayesinde sadece Ankaralılar değil diğer kentlerden, komşu ülkelerden de çok sayıda turist gerçek outlet kültürüyle tanışacak.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda