11.02.2016

Esas 14 Burda



Bolu ilinin doğal büyüme aksı üzerinde, D100 karayolundaki geniş cephesi sayesinde ve şehir merkezine yakın konumu ile halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olan Esas 14 Burda; toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alan ve 17 bin metrekarelik orta ölçekli, 5 bin metrekarelik büyük ölçekli mağazaları ile toplamda 120 adet mağaza, hipermarket, elektronik market ve 8 salonlu sineması ile bir sinerji yaratarak 5 Kasım 2015 tarihinde ziyaretçileriyle buluştu.

Esas 14 Burda; bin araç kapasiteli otoparkı ve yabancı kurumsal şirketler için de büyük önem taşıyan “Leed Sertifikası” sahibi olmasıyla çevreci ve enerji duyarlı yaklaşımı ile de dikkat çekiyor. Türkiye sıralamasında kişi başı milli geliri en yüksek il olması sebebiyle, Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline sahip ili Bolu’da yaklaşık 85 Milyon dolarlık bir yatırım olan “Esas 14 Burda” AVM Boluluların buluşma noktası olacak.

AVM açılış öncesi etkinlikleri ve AVM’nin duyuruları aylar öncesinden başlamıştı. 10-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında şehir meydanına yerleştirilen Greenbox ile Bolu halkının fotoğrafları çekilmiş, belirlenen 350 fotoğraf, plexi camlara uyarlanarak alışveriş merkezine yerleştirildi. Yine şehir meydanına 15 Ağustos 2015 tarihinde yerleştirilen dev alışveriş çantası Bolu halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Açılış öncesinde ise; Bolu, Düzce illeri ile Akçakoca, Gerede, Yeniçağa ilçelerinde toplamda 3 totem, 164 CLP, 50 bayrak, 10 Megalight, 123 bilboard ile açılışın duyuruları yapıldı. Outdoor olmayan ilçeler de ise karnaval aracı ile broşür dağıtımı gerçekleştirildi. Açılış günü ise karnaval aracı, maskot bando eşliğinde şehir merkezinde tanıtım yaparken patenli kızlar da açılış programının yer aldığı broşürlerin dağıtımını gerçekleştirdi. Bu sürece yerel ve ulusal basında yayınlanan ilan ve reklamlar da destek oldu.

Açılış törenine Bolu ve çevre illerin protokol üyeleri, yerel ve ulusal basınla şehrin ileri gelenleri katıldı. Zemin kat fuaye alanına kurulan kokteyl alanında karşılanan misafirlerse daha sonra Food Court katındaki tören alanına geçmiş ve protokol konuşmalarının ardından büyük bir coşku ile alışveriş merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış günü akşama kadar alışveriş merkezi birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Ebru sanatı, Osmanlı hat sanatı, cam üfleme sanatı gösterileri yanında Jonglör, tahta bacak, top cambazları performansları da sahne aldı. Ayrıca Müzik performansları, bando gösterileri, neşeli palyaçolar gün içerisinde alışveriş merkezinin içerisinde etkinliklerini gerçekleştirirken çeşitli alanlara kurulan stantlardan misafirlere lezzetli ikramlar verildi. Eğlenceli karikatüristler hünerlerini sergilerken minik ziyaretçilereyse sirk makyajı yapıldı. Dolu dolu geçen bir günün akşamında da Shaman dans gösterisi ile açılış karnavalı sona erdi.

Açılış haberi basında büyük yankı uyandırırken ulusal ve yerel basında çıkan haberler AVM’nin PR değerini 231.791 TL’ye ulaştırdı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda