17.02.2016

Xavier Serrano DeFacto İçin Geldi



Balmain, Dolce&Gabbana, Calvin Klein gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde modellik yapan ve Givenchy 2016 kampanya yüzü olan Xavier Serrano, DeFacto’nun İlkbahar&Yaz 2016 kampanya çekimi için İstanbul’a geldi. Fotoğraflar Koray Parlak tarafından çekildi, stylingi ise Nazlı Kayran yaptı.
Dünyaca ünlü moda markalarının defilelerinde ilk tercih edilen modellerden biri olan Xavier Serrano, DeFacto’nun İlkbahar&Yaz 2016 koleksiyonlarının kampanya çekimi için İstanbul’a geldi.

Xavier Serrano’nun modellik yaptığı DeFacto’nun İlkbahar&Yaz 2016 kampanyasında fotoğraflar, ünlü moda fotoğrafçısı Koray Parlak tarafından çekildi, stylingi ise Nazli Kayran yaptı. Çekimler sırasında çok eğlendiği gözlenen Serrano, sıcak tavırlarıyla dikkat çekti.

Çekim sonrası İspanya’ya döneceğini söyleyen sosyal medya fenomeni genç model Xavier Serrano, daha önce farklı kampanyalar için geldiği İstanbul’u çok sevdiğini ve bir kez daha DeFacto için burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Aynı zamanda gençler arasında yazarlığı trend haline getiren Wattpad’de roman karakteri olan Serrano, Türkiye’de kendisine gösterilen büyük ilgiden ve sosyal medya takipçilerinin önemli bir kısmının Türkler olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda