29.03.2016

Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Krediler


VakıfBank’tan kuruluş yıl dönümüne özel uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç ve taşıt kredileri

62. kuruluş yıl dönümünü gelenekselleşen kredi kampanyalarıyla kutlayan VakıfBank, “Taksitli İhtiyaç Kredisi Kampanyası” ve “Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi Kampanyası” başlattı. VakıfBank müşterileri, yüzde 1.23’ten başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi, yüzde 1.19’dan başlayan faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullanabiliyor.
Halden anlayan bankacılık anlayışıyla çalışmalarını yürüten VakıfBank, kuruluş yıl dönümünü yine cazip vade ve uygun taksitlerle sunulan kredi kampanyalarıyla kutluyor. Kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler başta olmak üzere VakıfBank’ın tüm bireysel müşterilerine yönelik “Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi” kampanyası kapsamında 50 bin TL’ye kadar tüm ihtiyaçlar, 36 ay vadeye kadar esnek ödeme koşulları ile yüzde 1.23’ten başlayan faiz oranları ve binde 5 dosya masrafıyla karşılanabiliyor.

Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” ise, 48 aya varan vade seçenekleriyle ve yüzde 1.19’dan başlayan faiz oranları, binde 5 dosya masrafı ve esnek taksit seçenekleriyle sunuluyor.

62. kuruluş yıl dönümünü müşterileriyle birlikte kutlamak için düzenlediği kredi kampanyalarını gelenekselleştiren VakıfBank’ın taksitli ihtiyaç ve taşıt kredileri 22 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek. Kredi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen bireysel müşteriler, en yakın VakıfBank şubesini veya www.vakifbank.com.tr web sitesini ziyaret edebilir; kredi başvurusu için KREDI yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik numarası ve aylık gelir bilgilerini yazarak 5724’e SMS gönderebilir.

İhtiyaç ve otomobil kredilerinin vade, faiz oranı, taksit miktarlarına ilişkin bilgiler:

Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi:

Kuruluş Yıl Dönümüne Özel 0 Km Taşıt Kredisi:

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda