25.03.2016

Muhafazakar Modaya Yeni Soluk



Perakende sektörünün son yıllarda çeşitlenme ve farklı kitlelerin zevkine göre özelleşen taleplerini karşılamaya yönelik organize olan Mü’Mine, tüketicisiyle buluşuyor. “Mü’Mine” hedef kitlesine “özel” bir alan yaratmak, bulunduğu alanın kalite ve hizmet standartlarını yükseltmek hedefiyle yola çıkıyor. Mü’Mine, muhafazakar giyinmeyi tercih eden müşterilerini önce online sitesiyle “Private Shopping”le, ardından da“Department Store” modeliyle açılacak olan mağazalarıyla buluşturuyor. Mü’Mine bu özellikleriyle perakende sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

Mü’Mine değişen taleplere göre üretimlerini ve koleksiyonlarını çeşitlendiren, gerektiği yerde baştan yaratan moda sektörünün muhafazakar giyinmeyi tercih edenlere yönelik üretim yapan markalarını tek çatı altında buluşturuyor. Çantadan gözlüğe,  ayakkabıdan eşarba kadar zengin bir ürün yelpazesi sunan Mü’Mine, 100’e yakın yerli markanın yanı sıra bünyesinde bulunan dünya devleriyle müşterilerinin taleplerini karşılamayı hedefliyor. MT Marka Danışmanlığı ve Proje İşletmeciliği A.Ş.tarafından hayata geçirilen Mü’Mine online satış ile başlayıp, hızla farklı satış modelleriyle müşterileriyle buluşmaya devam edecek.

Öncelikle “Private Shopping”, online satışlarla tüketiciyle buluşacak olan Mü’Mine, lüks segmentte hizmet veren ve bu alanda üretim yapan 100’e yakın markayı aynı çatı altında toplayacak. Dünya markalarının da bu alandaki ürünlerini sitesinde ve mağazalarında sunacak olan Mü’Mine, önemli bir kitlenin değişmez markası olmak için yola çıkıyor. Mü’Mine ayrıca Ekim ayında kapılarını açmayı hedeflediği 3  bin metrekarelik mağazasıylaTürkiye’nin en büyük ve en kapsamlı “Department Store”u olarak hedef tüketicisiyle buluşacak. 

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda