8.03.2016

Organickid’le Türkiye de



90 yıllık makarna üreticisi İtalyan Rustichella d’Abruzzo makarnaların Türkiye temsilciliğini yapmaya başlayan Organickid, Michelin yıldızlı İtalyan Şef William Zonfa'nın hazırladığı özel sunumlarla makarnaların tanıtımını gerçekleştirdi. Çocukların sağlıklı bir yaşam sürmesi için yola çıkarak, 0-6 yaş arası bebek ve çocuklar için yüzde 100 organik kıyafetler üreten Organickid, kısa zaman içinde gördüğü ilgiyle sunduğu ürün kategorisine gerçekleştirdiği iş birlikleri ile organik çocuk makarnası ve kozmetik ürünlerini de ekledi.
Geçtiğimiz yıl, İtalyan Rustichella d’Abruzzo tarafından hazırlanan Zerotre’nin çocuklara özel glütensiz, sebzeli ve tam durum buğdayı makarnalarını Türkiye'ye getiren Organickid, gördüğü ilgi üzerine Rustichella d’Abruzzo ile olan işbirliğini genişleterek, ürün kategorisine yetişkinlere yönelik organik makarnayı da ekledi.

Organickid, ilk olarak www.organickid.com.tr adresi üzerinden online satışını gerçekleştirdiği makarnaları artık 20'ye yakın satış noktasında tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda