26.04.2016

Van Avm Yatırımcıları Büyüledi



Van tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı olma özelliği taşıyan ve 15 Aralık’ta hizmete açılan Van AVM, yoğun ilgi gördü. AVM’yi 1 Ocak - 9 Nisan(ilk 100 gün) tarihleri arasında ziyaret edenlerin sayısı 1 milyon 804 bini buldu. Van AVM’yi açıldığı günden 23 Nisan’a kadar her gün ortalama 18 bin 616, toplamda tam 2 milyon 420 bin 108 kişi ziyaret etti. Sadece Vanlıların değil çevre illerden, hatta İran’dan gelen ziyaretçilerin ilgi odağı olan Van AVM, 7’den 70’e herkes için bir cazibe merkezi haline geldi.

Kiracı da mutlu müşteri de
Van AVM’yi hayata geçiren Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Bazıları hep Batı’ya giderken, kimsenin gelmeye cesaret bile edemediğibölgeye yatırım yaptık. Projemiz kısa zamanda başarıya ulaştı. Başta yerel yöneticiler olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve özellikle bölge halkı, Van AVM’yi sahiplendi. Engeller bu sinerjiyle aşıldı. Sonuçta Van yeni imkânlara kavuştu, Hem Vanlılar mutlu oldu, hem iş yapanlar.” diye konuştu.

Van AVM Doğu Anadolu’da rekora gidiyor
Van AVM; giyimden kozmetiğe, gıdadan konfeksiyona kadar Türkiye çapında çok sayıda yeni mağazayı kente kazandırdı. 55 bin metrekare gibi geniş bir kullanım alanı olan Van AVM’de 90 marka bulunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda