10.05.2016

En İyi Mağaza Zinciri Koton



Modanın öncü ismi Koton, global bir moda markası olma yolunda emin adımlarla ilerlerken sahip olduğu ödüllere de bir yenisini daha ekledi. Yenilikçi, öncü ve dinamik projeleri ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği koleksiyonları, uygun lokasyonlarda ve ulaşılabilir fiyat aralığında sunma politikasını yürüten Koton, üniversiteli gençlerin tercihi oldu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Sektörün Enleri” ödül töreni, 22 bin öğrenci arasında yapılan oylamalar sonucunda farklı kategorilerde “en iyi” markaları belirledi. Koton da bu yıl rakiplerini büyük fark ile geride bırakarak Mağazacılık Zinciri dalında en iyi seçildi.


Geçtiğimiz günlerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşen törene, Koton adına ödülü almak üzere Koton Yurtiçi Mağazacılık Satış Direktörü Merter Demir katıldı. Demir “Her zaman müşterilerimize yenilikçi, öncü ve farklı projeler sunmayı bir ilke haline getirdik ve bu doğrultuda da emin adımlar attığımıza inanıyoruz. Yeniliklere önem veren, genç ve dinamik bir marka olmamız nedeniyle de gençlerin bizim gözümüzde bambaşka bir yeri olduğunu belirtmek isteriz. Bu yüzden özellikle gençlerden aldığımız ödüller bizim için son derece önemli. İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin Koton’u tercih ediyor olmasının yanı sıra bu ödülün de bizi son derece gururlandırdığını, motive ettiğini ve yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anlamamızı sağladığını söylemek isterim. Koton adına, bizleri bu ödüle layık gören tüm gençlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda