11.06.2016

Apple Store'den Nasıl Randevu Alınır?



Apple ürünlerinin niteliği dünyaca kabul görmüş durum da.Bu ürünlerin kalitesi kadar Apple'nin satış sonrası verdiği destekte önemli bir rol oynamakta,bu kriterin belirlenmesin de.Geçtiğimiz yıllar da Apple ülkemizin İstanbul ilin de,Zorlu ve Akasya Avm'ler de toplam da iki adet Apple Store açarak,hem satış hem de teknik destek hizmetlerini bizzat kendisi vermeye başladı.

Hasar görmüş ve ya performans açısından düşük olan cihazlarınızı rahatlıkla Apple Store de tamir ettirebiliyorsunuz.Tabi Apple kullanan bir çok kişi varken ve mağaza sayısı iki adet ile sınırlı olduğu için Apple Store'den randevu almak,deveye hendek atlatmak kadar zor.
Apple Store'den Nasıl Randevu Alınır?

Öncelikle Randevu için BURADA bulunan adresi kullanabilirsiniz.Randevu almak için,veya şansınızı arttırmak için şu ipuçlarından yararlanabilirsiniz.

-Gece Geç Saatler de Randevu Almaya Çalışın: Gece yarısı ve sabaha doğru randevu alanların şansı çok yüksek.

-Farklı Cihazlardan Almayı Deneyin: Aynı bilgisayar ve cihazlardan,deneyip alamıyorsanız,farklı cihazlardan deneyin.

-Sosyal Medya veya Forumlardan Randevusu Olanlardan İsteyin: Randevusu olup,belirlenen saatte orada olamayacak kişiler,genel de isteyenlere randevusunu satıyor veya ücretsiz veriyor.Büyük teknoloji forumlarına göz atabilirsiniz.

Bu saydıklarımızdan birisini kullanarak veya farklı bir şekil de randevu aldıysanız,kesinlikle randecu saatin de Apple Store de olmayı ihmal etmeyin.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda