13.07.2016

Ticaretin Yeni Gözdesi:Kahve



Akustik performansların renklendireceği etkinlikte; kahveden resim galerisi, Latte Art Show, katılımcı ülkelerin gösterileri başta olmak üzere birçok gösteri gerçekleşecek. Ayrıca workshoplarda; kahve bardağı tasarlamadan filtre kahve demlemeye birçok atölye katılımcıları bekliyor.
İnsanlar artık gurme mantığıyla kahve içiyor
Fides Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurdan Türeci Akova: “Bizim heyecanla beklediğimiz bir karnaval geliyor. Kahve dünyada artık bir içecek olmanın yanı sıra bir sanat dalı. Hazırlanmasından sunumuna hatta toplanma şeklinden öğütülmesine kadar birçok ince noktadan geçip kusursuz halde fincanlarımıza doluyor. İnsanlar artık sadece tat almak için değil de bir gurme mantığıyla kahve içiyor. Bu nedenle 3’üncü ve 4’üncü nesil kahveciler her yerde. İçtiğimiz kahve kişiliğimizi tarzımızı yani bizi yansıtıyor. Bu nedenle bu büyük ve farklı Dünyayı Türk tüketicisine, markalarına göstermek istedik.” diye konuştu.

26 farklı ülkenin kahvelerinin bir arada bulunabileceği Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası kahve festivali tutkunları için tam anlamıyla bir rüyayı yaşatmaya hazırlanıyor.  24 – 25 Eylül günlerinde Ankara Çansera’da gerçekleşecek olan karnaval, Dünya’dan ve Türkiye’den farklı kahve tatlarını, sunumlarını ve birçok farklı gösteriyi kahve severlerle buluşturacak.

Hızla büyüyen bu sektör CoffeeCarnaval dünyadaki farklı kahve kokularını iki gün boyunca Ankara’nın kokusu haline getirecek. Birçok workshopu, etkinliği ve farklı buluşma noktalarını bir araya getiren festivalde kahve seven sevmeyen herkesin ilgisini çekecek birçok aktivite bulmak mümkün.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda