24.04.2017

Sapanca Bedesten Hizmete Açıldı



Otel yatırımları ile turizm sektöründe adını duyuran NG Grubu ilk alışveriş merkezi projesine NG Bedesten ile Sapanca’da imza attı. Toplam 23 bin 321 metrekare TEM Otoyol Sapanca gişelerinin çıkışında yapımı tamamlanan NG Bedesten'de mağazalar hizmete açıldı. Burger King, Ömer Efendi, Kestane Cafe yanı sıra Migros, Caraclan da kapılarını açan ilk mağazalar oldu.
Migros Mağazası'nın açılışı Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, NG Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Ay, NTS Danışmanlık Kurucusu Behiye Savaşkan, NG Sapanca Genel Müdürü Tezcan Özdemir ve mağaza yetkilileri tarafından gerçekleştirildi.

Sabiha Gökçen Havaalanı'na 95 kilometre, Kartepe'ye 37 kilometre, Sapanca şehir merkezine 3 kilometre ve İzmit şehir merkezine 22 kilometre uzaklıkta yer alan alışveriş merkezinde Kütahya Porselen, Buseden Toys, bin 500 metrekare çocuk eğlence alanı, NG Kütahya Seramik, Taç, LC Waikiki gibi birçok yerli ve ulusal marka yer alıyor.

Lokasyon önemli bir avantaj
Merkezi bir konumda hayata geçen NG Sapanca Bedesten AVM’ye; Ankara gişelerinden iki saat, İstanbul gişelerinden bir saat, İzmit gişelerinden 15 dakika, Adapazarı gişelerinden 10 dakika içerisinde ulaşmak mümkün. İstanbul - Ankara yolu üzerinde dinlenme ve çekim merkezi oluşturacak olan NG Bedesten AVM aynı zamanda İzmit ile Adapazarı merkez ve ilçelerinden önemli bir müşteri potansiyeline sahip. Sapanca sahip olduğu lokasyon avantajı ile iş toplantıları ve özellikle sağlık turizmi açısından değerlendirildiğinde, İstanbul, Ankara, İzmit, Bursa gibi büyük şehirlere yakınlığı nedeniyle tercih ediliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda