20.06.2017

Arby's Çalışma Şartları/Maaşları



Yabancı sermayeli gıda perakendecilerden olan Arby's neredeyse 20 yıldır ülkemiz de faaliyet göstermektedir.İş olarak hayli yoğun bir tempo da çalışmanızı gerektiren,Burger King ülke istihdamına olumlu mana da katkı sağlamaktadır.Arby's Çalışma Şartları/saatleri ve Maaşları aşağıdaki gibidir.
ARBY'S ÇALIŞMA ŞARTLARI

Günlük çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir.Yemek ve çay molanız bu saatlere dahildir.Hafta bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanma hakkınız vardır.Personel her hafta değişen,iki vardiya şeklin de çalışmaktadır.

ARBY'S MAAŞ VE RÜTBE SİSTEMİ

İlk işe giren her personel,Asgari ücret ile iş başı yapmaktadır.Yani siz ekip üyesi olarak işe başlayacaksınız ve daha sonraki zamanlar maaşınız ve rütbeniz kademe kademe artacak.

Rütbe ve maaş:
-İlk İşe Girdiginizde Ekip Üyesi Olarak Başlarsınız
Ekip Üyesi Maaşı = Asgari Ücrettir. Ancak Üstünü Değiştirme, V.S Gibi 10-15 Dk Fazla Çalıştığınız İçin Mesai İşler Buda Ay Sonuna  %10 daha fazla ücret demektir.

-Expert ( Servis Uzmanı) Rütbesi ; 
- 3. Ayınızı Doldurduğunuzda Gramajlar,Hamburger Yapımı ( Burger İçin Örnek ) V.B Konulardan Sınava Girersiniz. 100 Soruda 80 Net Yapan Sınavı Geçer. Maaşınız %5 Artar.

-Servis Supervisor Rütbesi ; 
Bu Rütbe Müdürlükten Önceki Son Seviyedir. Artiı Vardıya Tutmaya,Müdürün Size Restoranı Emanet Etmesi,Ayak İşlerinden Tamamen Kurtulduğunuz Rütbedir.6. Ayınızı Doldurduğunuz da Yine Sınavla Bu Rütbeye Hak Kazanacaksınız. Maaş asgari ücretten %25 daha fazladır.

- Vardiya Müdürü Rütbesi 
1.Yınılınız Bittikten Sonra Bu Rütbe İçin Tekrar Sınava Girersiniz. Sınavı Kazanan Vardiya Müdürü Olur. Maaş asgari ücretten %80 daha fazladır.

Vardiya Müdürü<Asistan Müdür<Restoran Müdürü<Grup Müdürü Olarak Kariyer İlerler. Her Rütbe arası asgari ücret baz alınırsa,%25 maaş ücreti fark eder.

YEMEK SİSTEMİ VE PUANLA YEMEK ALIMI

Yemek Sisteminde Tüm Restoranların Hakkı 14 Puandır. Bu Puanlar Sonraki Güne Devredilemez.O Gün İçinde Kullanılması Şarttır. Puanlara Karşılık Gelen Yemek Listesi Örnegi ;

- Et Burger 5 Puan
-Tavuk Burger 4 Puan
- 1 Dilim Pizza 5 Puan
- Orta Boy Patates 3 Puan
- Cola-Ice Tea-Yedigün-Fruko Orta Boy 1 Puan
- Sogan Halkasi 8'Li 5 Puan
- Acili Kanat Adet 3 Puan.
- Su 1 Puan

İşe Girmek Heleki Yaza Yaklaşşıldığı Zaman Çok Çok Kolaydır. Çalışmak istediğiniz firmaya Gidip, Müdürle Görüşme Talep Edin. Ancak En Önemli Şey Erken Gitmeniz. Avm ise 10.00'Da Açılğı için 11'De Gidin .Çalışmak istediğinizi Belirtin.Zaten Eleman sıkıntısı Oldugu için Hemen Kabul Edeceklerdir.

İŞE GİRİŞTE İSTENİLEN EVRAKLAR

Sizden,Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Sağlık Belgesi,Öğrenci Belgesi, Sabıka Kayd,ikametgah + 4 Resim isterler.Bunları Tamamlayın Teslim Edin. 3 Gün Içinde Sigortanız Başlar Ve işbaşi Yaparsınız.

2 yorum :

  1. arkadaşlar ben arbyste 2 sene çalıştım ve sonunda kurtuldum bu yukarda yazan üst değiştim falan yüzde 10 mesai felan hatta etli hir hamburger 7 puandir hatta siz borçlu çıkarsın iz sizin yediginiz yemeğin maruluna kadar karşılar Ego krallığı müdürler ole calisirsiniz genelde bide bi şeyleri var herşeye teşekkur ediceksin sesini cikarmayacaksin her saniye sizi kameradan izleyen birisi vardır vardiyaya gelir gelmez hemen sizin yemeğe çıkmanıniz için baskı uygularlar.yol parası yok ordan yemek zorundasınız hep her saniye bi baskı vardır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abartmışsın kardeş 2 yıldır arbyste çalışıyorum ben daha dediklerini görmedim

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda