16.06.2017

Babalar Günü Etkinlikleri


Game of Drones nefes kesecekDünyayı kasıp kavurduktan sonra Türkiye’yi de etkisi altına alan Drone tutkusu, Akmerkez ‘Game of Drones’ etkinliği ile nefes kesecek bir yarış festivaline dönüşüyor. 17 -18 Haziran tarihlerinde Üçgen Teras’ta düzenlenecek yarışlarda babalar çocuklarıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçirecek.


Kahraman babalar buluşuyorBabalar günü için kurulan Father’s League alanında Akasya misafiri olan babaları ve çocuklarını birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. Sevdikleri karakterlerin kostümlerini giyerek Kahramanlar Takımı’nı kuracak olan katılımcılar; Wonder Women Kement Atma, Batman ile Joker’i Yakalama, Flash ile Refleks Oyunu ve Superman ile Göklere Tırman oyunlarıyla doyasıya eğlenecek. Etkinlik 17- 18 Haziran tarihlerinde gün boyu devam edecek.



Babalar Günü coşkusu Aile Festivali’ndeAkbatı AVYM’de babalar günü etkinlikleri 17 Haziran Cumartesi günü kutlanacak. Etkinlikler saat 12:00’da çocukların babalarıyla birlikte oyunlar oynayacağı ‘Gizli Hazineyi Bul’ oyunu ile başlayacak. Saat 14.00’da ise ünlü eğitim bilimci Dr. Özgür Bolat  “Mutlu Ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” semineriyle misafirlerle buluşacak.

İlk kahramanımız babalarımızKidzania birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle Babalar Günü’nde babalarla çocuklarına bir arada eğlenme fırsatı tanıyor. 18 Haziran Pazar günü babalara ücretsiz giriş hediyesi veren çocuklar ülkesi sabah 10.00’dan akşam 20.00’a kadar açık olacak.




Babasının stiline aşık çocuklara özel koleksiyon 
Dünya trendlerine uygun koleksiyonlarına yenisini ekleyen DeFacto Babalar Günü’ne özel hazırladığı ‘Tıpkısının Aynısı’ koleksiyonuyla kendi tarzını yaratmak isteyen baba ve çocuklara şık seçenekler sunuyor. Eğlenceli kombinlerin yer aldığı koleksiyonla DeFacto Babalar Günü’nde de modayı yakından takip edenlerin adresi oluyor.

Babalar Gününe Özel “Siyah” Teknolojiler
Vestel, Babalar Günü’nün yaklaştığı şu günlerde; teknoloji sever babalar için “siyah” ürünlerini öneriyor. Cep telefonundan ses sistemine, kulaklıktan akıllı bilekliğe; stil sahibi babalara yakışacak en “siyah” ürünler Vestel satış noktalarında ve www.vestel.com.tr adresinden tüketicilerle buluşuyor.
Ürünler arasında Vestel Venus V3 5580,  Vestel Akıllı Bileklik, Vestel Desibel K550 Bluetooth Kulaklık ve Desibel ve SBA300 Soundbar Ev Sinema Sistemi yer alıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda