22.06.2017

Çağdaş Market'in Son Durağı Kocatepe



Ankara merkezli yerel bir zincir olan ve son dönemde açtığı farklı tasarımlı mağazaları ile dikkat çeken Çağdaş Market,son olarak Beğendik grubu tarafından boşaltılan Kocatepe Camiinin altın da bulunan mağazayı resmen kiraladı.
İlk olarak 1994 yılın da Beğendik grubu tarafından Türkiye de Giyim,Gıda,Teknoloji ve Restoran konseptli bir alışveriş merkezi olarak açılışı yapılan Mağaza,2017 yılının şubat ayına kadar Ankara halkına hizmet vermeye devam etti.Yaklaşık 25 yıllık bir süreç sonun da çeyrek asırlık mağaza için Beğendik grubu kapatma kararı aldı.Bundan sonraki süreçte,tahliye edilen mağazaya için bir çok perakendeci talip oldu.

ÇAĞDAŞ MARKET RESMEN MAĞAZAYI KİRALADIĞINI DUYURDU

Bir çok yerli ve ulusal marka efsanevi mağazayı kiralamak için adeta seferber oldu.Özellikle Migros'un mağazayı kesin olarak kiralayacağı şeklin de kulisler yapılırken,hiç beklenmedik bir haber ile mağazanın yeni sahibi resmen belli oldu.

Farklı illerin yanı sıra çoğunluk mağazaları Ankara da bulunan yerel perakende zinciri,Çağdaş Market Kocatepe Mağazasının önüne astığı "Çok Yakın da Buradayız" yazısı ile müşterilerine bir bildirim yapmış oldu.Neredeyse her mağazasında alkol satışı yapan Çağdaş Market'in Kocatepe mağazasında alkol satmayacağı düşünülüyor.

1 yorum :

  1. iş yerim kocatepede olan diş hekimiyim. iki ana problemınız var.park ve alışveriş arabaları.kendime göre konusmam gerekirse Beğendik zamanında hemen her gün arabamıpark edip gün sonunda da alışveriş fişimi gösterdiğim zaman geçebiliyordum.Şimdi ise hem 100 tl olması lazım hem de epey uğraştırıcı.Br sürü insan alışveriş yapsın diyorsanız park sorununu çözmeli ve alışveriş fiyatını asağı çekmelisiniz diye düsünüyorum.Çok yakın oturmama rağmen park yüzünden başka yerleri terciıh ediyorum.Bence 2ci probleminiz alışveriş arabaları,kilit altında gibiler,lütfen fazla alışveriş yapmayın der gibisiniz.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda