28.06.2017

Kendall Jenner Rujları Ne Kadar Türkiye de Satılıyor mu?



Kim Kardashian'ın kendisi gibi her yaptığı olay olan ve basının sürekli peşinden koştuğu kız kardeşi Kendall Jenner'in rujları Avrupa da adeta yok satıyor.

Dünyaca ünlü Estee Lauder firması Kendall Jenner uzun süredir bir işbirliği kurarak,Kendall Jenner'in isminin yazılı olduğu sınırlı sayıda-özel üzerim rujları piyasaya sürdü.Bu rujların en büyük özelliği dudakları olduğundan daha dolgun göstermesi ve içerisin de hiçbir alerjen içermiyor olması.Bu sayede rujlar bir çok kimyasala alerjisi olanların bile rahatlıkla kullanmasına imkan sağlıyor.
Kendall Jenner Rujlarına Yoğun İlgi

Zaman geçtikçe rujlara olan ilgi de artmaya başladı,hatta bu ilgi öylesine arttı ki,Estee Lauder firması özel ve sınırlı üretim yaptığı rujları seri bir şekil de ve farklı tasarımlar da üretmeye başladı.Şu an da Dünya da en çok satan ve tercih edilen rujlar arasın da Kendall Jenner rujları ilk sırada yer alıyor.

Kendall Jenner Rujlarının Türkiye de Satışı Var mı? 

Bu rujları şu an da ülkemiz de yetkili olarak satan resmi bir firma bulunmamaktadır.Üretici firma yakın zaman da tüm Avrupa ülkelerine satış yapacağını söylese şu an için bir satış,eylemi bulunmamaktadır.

Çakma Rujlara Dikkat!

Ülkemiz de orjinal ürünün satışının olmamasına rağmen bir çok yer de,çakma olarak adlandırılan sahte,Kendall Jenner rujlarını görmek mümkün.Bu sahte ürünler,insan sağlığına ve fiziksel görünüme ciddi zararlar vermektedir.

Orjinal Kendall Jenner Rujlarının Fiyatı Ne kadar?

Kendall Jenner ismi ile özel üretilen orjinal ruj kategorisin de bir çok farklı ürün çeşidi vardır.Genel de Avrupa da Fiyatlar 20 ile 50 Dolar arasın da değişmektedir.Bu rakamlar ülkemiz de ise 70 ile 200 TL arasın da değerlere tekabül ediyor.



Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda