28.06.2017

Mehmet TORUN



Mamra Danışmanlık Kurucu Yönetici

1974 yılında Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde dünyaya gelen Mehmet Torun, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktısat Bölümünden mezun olmuştur. Profesyonel çalışma hayatına ve gıda sektörüne 2000 yılında Satış Temsilcisi olarak başlayan Torun; et ürünleri, dondurulmuş ürünler ve kısa ömürlü taze ürünler kategorilerinde yoğun çalışma yürütmüştür.

Perakende ve Evdışı Tüketim Kanalı' nda; Müşteri ilişkileri, Ürün Yönetimi, Zincir Mağazalar, Bayilik ve Distribütör Çalışmaları, Satış Operasyon Sistemleri ve Prim Şistemleri üzerinde tecrübe edinmiştir. Bu tecrübeler Eylül 2013’te kurduğu MAMRA Danışmanlığın temellerini atmış ve halen, MAMRA perspektifinden sektöre hizmet etmektedir.

MAMRA; Türkiye piyasasına girmek isteyen ve özellikle Gıda Sektörü’nde faaliyet gösteren, yenilikçi ürünler üreten veya üretme vizyonuna sahip yabancı menşeli firmalara satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti verir. Pazarın ihtiyaçlarına ve tüketicinin beklentilerine uygun yenilikçi ürünleri ve firmaları Türkiye Gıda Sektörüne kazandırma misyonuna sahip olan MAMRA’ nın çalışmalarının ilk meyvesi VEGONTABLE Hazır yiyecek ve salata ürünleri olmuştur. Halen VEGONTABLE markasının Türkiye pazarlama operasyonunu yöneten MAMRA ve Mehmet Torun, yeni firmaları ve markaları sektörümüze kazandırma adına çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda