14.06.2017

Modoko Yaza Merhaba Festivali Başlıyor



Mobilyanın başkenti Modoko’da Yaza Merhaba Festivali 2017, 11 Haziran Pazar  günü başlıyor. Mobilya, tasarım, dekorasyon ve ev tekstili alanında birçok markaya ait mağazanın yer aldığı Modoko’da yaza merhaba festivalinde, indirimli alışveriş günleri ve açık hava etkinlikleri düzenlenecek. Haziran ayı boyunca pazar günleri  düzenlenecek festivalde, kampanya kapsamındaki mağazalarda yüzde 40’a varan oranlarda indirim uygulanacak. İndirimli alışveriş günlerinde; tırmanma duvarından, sosis balona, dart turnuvasından yüz boyamaya kadar çok çeşitli birbirinden eğlenceli etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Mobilyanın başkenti Modoko’da Yaza Merhaba Festivali 2017 bu hafta sonu başlıyor. Her zevke ve her bütçeye uygun yüzlerce iç ve dış mekan mobilya, dekorasyon ürünü bulunan ve kişiye özel mobilya tasarımının adresi Modoko’yu ziyaret edenler, kampanya kapsamındaki mağazalardan yüzde 20 ile 40 arasında değişen oranlarda uygulanan indirimlerden  yararlanacaklar…

İndirim günleri boyunca çocuklarıyla alışverişe gelenler, alışverişini yaparken, çocuklar animasyon ekibi eşliğinde çocuk diskosunda dansın ve müziğin keyfini çıkaracaklar…1 ay sürecek yaza merhaba festivali boyunca etkinliklere katılanlar, tırmanma duvarıyla ve dart turnuvasıyla heyecanlı dakikalar geçirebilecekler. Etkinlikler boyunca çocuklar kimi zaman sosis balonla, kimi zaman yüz boyamayla eğlencenin tadına varacak…

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik, mobilya alacakların, yeni ev kuracakların  ihtiyaçlarını kaliteli ve daha uygun fiyattan karşılayabilmeleri için yaza merhaba festivali yapmaya karar verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Kaliteli, dayanıklı ve yeni trendleri takip ederek faaliyette bulunan yüzlerce mobilya, dekorasyon ve aksesuar markası var bünyemizde. Mobilya alacakların bu ihtiyaçlarını uygun fiyattan karşılamaları için yaza merhaba festivali kapsamında indirim günlerine karar verdik. Alışverişi daha eğlenceli hale getirmek için festivalimizde birbirinden eğlenceli aktivitelere de yer verdik. Keyifle alışveriş yapmak isteyenleri Modoko’ya bekliyoruz”. 

Modoko Hakkında:1969’da kurulan Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko’da 150.000 m2 alanda 350 önemli mağaza bulunmaktadır.  Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan birçok firmayı da bünyesinde bulundurarak yaşam alanlarını daha ‘özel’ kılan Modoko, doğrudan 5.000, dolaylı olarak 35.000 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda