12.06.2017

Nusr-Et Artık Avm'ler de



Ülkemizden başlayarak Dünya'ya yayılan ve Nusret Gökçe'nin sahibi olduğu Nusr-Et lokantaları,sürekli büyümeye devam ediyor.Nusr-Et'in son yatırım durağı ise,ülkemiz de altın yılını yaşıyan Avm'ler oldu.

Dünya da sayılı Steakhouse lokantaları için de oldukça önemli bir yere sahip olan Nusr-Et,bir çok ülkenin yanı sıra,ülke genelinde de yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.Yeni yatırım modeli ise,günümüz insanının,hem alışveriş-hem de eğlendiği Avm'ler oldu.

HEDEF HER AVM'YE NUSR-ET BURGER AÇMAK

Avm tarzın da ilk şubesini İstabnbul Kanyon Avm'de hizmete açan firmanın amacı,kısa zaman da ülkemiz de faailiyet gösteren her Avm'ye bir Nusr-Et Burger Açmak.Kanyon Avm'den sonra,İstanbul'un oldukça göz de Avm'lerinden olan Bebek ve İstinye Parka gelecek.

NUSR-ET BURGER FİYATLARI NE KADAR OLACAK

Genel de fiyatları yüksek olan Nusr-Et,Avm'lerde yer alan şubeler de fiyatlardan bir nebze feragat etmiş diyebiliriz.Nusr-Et Burger'in Fiyatları Şöyle:

NUSRET BURGER
HAVUÇ DİLİMİ
PATATES

SELFİE
MOCKTAİL
-50 TL-

Yukarıda yer alan menü içn ödeyeceğiniz fiyat,şu an için sadece 50 TL ile sınırlandırılmış durumda.Ayrıca lokanta da yemek yiyen her kes,isterse haftanın belirli günlerin de Nusret Gökçe ile Selfie çektirme hakkına sahip olacak.




Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda