25.07.2017

Eray Teknoloji, Bilişim 500 listesinde yükseliyor



Türkiye bilişim sektörünün gelişimi ile ilgili birçok veriyi içeren, şirketlerin kendi performanslarını ölçme ve pazardaki konumlarını analiz etme fırsatı yakaladıkları Bilişim 500 Araştırması sonuçları, geçtiğimiz günlerde İstanbul CVK Park Bophorus Hotel’de düzenlenen bir törenle açıklandı.

BThaber Gazetesi adına M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri tarafından yapılan İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nda Türkiye’nin en büyük ilk 500 bilişim şirketi açıklandı.
Şirketlerin 2016 yılı net satış gelirlerine göre yapılan ve binden fazla şirketin katıldığı ilk 500 sıralamasında Eray Teknoloji, 187’nci sırada yer aldı. Eray Teknoloji ayrıca “Bilgi Teknolojileri” kategorisinde 139’uncu, “Dağıtıcı” kategorisinde 27’nci, “ATM-POS Gelirleri” kategorisinde ise 3’üncü sırada konumlandı.


Öte yandan, Eray Teknoloji’nin İç Anadolu Bölge Dağıtıcısı olduğu Mikro Yazılım da “Türkiye Merkezli Üretici ERP Yazılımı” başlığında geçen sene olduğu gibi bu sene de 1’inci sırada yer alarak ödüle değer görüldü.

Eray Teknoloji Genel Müdürü Yakup Demir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “30 yıllık sektör tecrübemizle büyümeye devam ediyoruz. Boylam Yazılım ile ülke çapında restoran ve hızlı satış çözümlerimizi tüm ülkede yaygınlaştırıyoruz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda