21.07.2017

Migros'ta BKM Express ile Ödeme Kolaylığı




Türkiye’nin ilk dijital cüzdanı BKM Express, Migros işbirliği ile kullanıcılarına Migros Jetkasa’da cep telefonları ile mobil ödeme kolaylığı sunuyor. Türkiye’de bir ilk özelliği taşıyan proje ile BKM Express kullanıcıları alışveriş yaptıktan sonra ödeme esnasında Jetkasa'larda BKM Express’i seçerek ödemelerini saniyeler içinde tamamlayabiliyor.

Jetkasa'lara sahip olan tüm Migros mağazalarında BKM Express kullanıcıları kartlarını çıkarmadan alışveriş yapabiliyor. Ödemelerde BKM Express’e tanımlı ana kart kullanılabilirken, bankaların sunduğu avantaj ve kampanyalardan yararlanılmaya devam edilebiliyor. Ödeme sırasında telefona gelen doğrulama kodu Jetkasa ekranına girildiğinde ise işlem kısa sürede gerçekleşiyor.
BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu: “BKM Express her alanda 7/24 kolay ve güvenli mobil ödeme teknolojileri ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edecek. 17 bankanın kartlarının tanımlanabildiği BKM Express ile 21.000'in üzerinde üye iş yerinde, 1,4 milyon kullanıcının hızlı,kolay ve güvenli alışveriş yapmasını sağlıyoruz. Migros ile hayata geçirdiğimiz ‘Mobil Ödeme’ uygulaması ile bizim için önemli olan mağaza içi ödemeleri daha da büyüteceğiz. Önümüzdeki dönemde benzer işbirliklerini BKM Express kullanıcılarının hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

Konu hakkında görüş bildiren Migros Ticaret A.Ş. Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Kerim Tatlıcı, ”Migros olarak, alışverişte fark yaratan uygulamalar geliştiriyor, dijital ve mobil teknolojilerin tüm avantajlarını müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Jetkasa uygulamamız gibi BKM Express ile gerçekleştirdiğimiz ‘Mobil Ödeme’ uygulaması da Türkiye’de bir ilk. Müşterilerimiz Jetkasa’yı çok seviyor. Bazı mağazalarımızda alışverişlerin %40’ı Jetkasa’dan geçiyor. Şimdi, Jetkasa’nın sağladığı kolay ve hızlı ödeme imkanını bu işbirliği ile ikiye katlıyoruz.Müşterilerimize, bu sistem ile yanlarında nakit para veya kart taşıma zorunluluğu olmadan, ödemelerini cep telefonlarından hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilme imkanı sunuyoruz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda