1.07.2017

Panora da Yıldızlar Geçidi



Ankara’nın alışveriş ve yaşamı buluşturan adresi Panora AVM, düzenleyeceği birbirinden özel konserler ile hem birçok ünlü ismi sanatseverlerle buluşturacak hem de yaz akşamlarında Ankara'yı eğlenceye doyuracak.

Yaz aylarının gelmesiyle konser takvimini açıklayan Panora AVM, müzik şöleni yaşatacak. Gelenekselleşen PanoraPark ve Panora Teras konserleri ile Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi başkentte renkli bir yaz vaat edecek.5 Temmuz’da pop müziğin sevilen ismi Hadise ile başlayacak olan PanoraPark yaz konserleri 13 Eylül’e kadar Ankaralılara keyifli yaz akşamları yaşatacak. PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de eğlence dolu anlara imza atacak olan Panora AVM’nin bu sahnede ağırlayacağı ilk isim ise 14 Temmuz tarihinde Derya Uluğ olacak. 
Başkent bu yaz konsere doyacak

İzleyenlere unutulmaz anlar yaşatan PanoraPark konserleri, 5 Temmuz’da pop müziğin sevilen ismi Hadise’yi, 19 Temmuz’da arabeskin kralı olarak tanınan Serkan Kaya’yı ağırlayacak. 2 Ağustos’ta Koray Avcı ile duygu dolu dakikalar yaşatacak olan Panora AVM, romantik rüzgâra 9 Ağustos’ta Sertab Erener, 23 Ağustos’ta Hakan Altun ile devam edecek. Birbirinden güzel şarkıları ile kalbe dokunan PanoraPark konserlerinin kapanışını ise 13 Eylül’de Linet yapacak.

PanoraPark konserleri ile coşkuyu yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması ise yeterli olacak.

Panora Avm Adres: Turan Güneş Bulvarı Oran Çankaya - Ankara
Telefon: 0312 490 42 50

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda