21.07.2017

Üçge Patentte Birincilik Ödülü Aldı




ÜÇGE,  “Bursa ilinde Mobilya Sektöründe 2012-2016 yıllarında Patent Başvurusu Yapan Birinci Firma” ödülünü aldı. ÜÇGE aldığı bu ödül ile mağaza ekipmanları ve perakende sektörüne kattığı değeri ve bu alandaki marka gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu.

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından hazırlanan teknoloji ve tasarım geliştirme projesi ‘Hezarfen’in 12 Temmuz 2017 Çarşamba günü İnegöl Sanayi ve Ticaret Odası’nda yapılan açılış töreninde iş birliği protokolü imzalanırken; Bursa’da en fazla patent, faydalı model, marka ve tasarım başvurusu yapan firmalara ödülleri verildi.
ÜÇGE,  “Bursa ilinde Mobilya Sektöründe 2012-2016 yıllarında Patent Başvurusu Yapan Birinci Firma” ödülünü aldı. ÜÇGE adına ödülü Ar-Ge Sorumlusu Bahattin Akgüngör, İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin’in elinden aldı.

ÜÇGE Ailesi olarak birincilik ödülünü kazanmaktan büyük gurur duyduklarını ifade eden ÜÇGE Teknik Yönetmeni Serdar Şahin “İnovasyon bizim olmazsa olmazımız.  Bugün 90 ülkeye ihracat yapan ve global markaların tercihi olan bir firma olarak müşterilerimize sunduğumuz ürünlerde sürekli yeni değer katmamız gerektiğinin bilinciyle projeler üretiyoruz. Sektördeki rekabetçi gücümüzü; 41 yılın tecrübesi, yenilikçi teknolojimiz, üstün ürün kalitemiz ve uzman Ar-Ge ekibimizden alıyoruz. Bu ödülü kazanmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmeye ve sektörümüzü daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz ” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda