29.07.2017

Yurtiçi Kargo Çalışma Şartları/Maaşları 2017



Yurtiçi Kargo ülkemiz de öncü ve lider bir kargo firmasıdır.Neredeyse ülkemizin her ilinde  onlarca teslimat şubesi vardır.Yurtiçi Kargo aynı zaman da ülkemiz de istihdama ciddi katkılar sağlamaktadır.

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA ŞARTLARI

Yurtiçi Kargo da günlük çalışma saati 8,5 saat olarak belirlenmiştir.Hafta da bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanma hakkına sahip olursunuz.Firma da vardiya sistemi yoktur personel tek vardiya olarak çalışmaktadır.Cumartesi zaman zaman yarım gün çalışmanız mümkünken,pazar günleri ise haftalık izinli olarak geçirirsiniz.
Firma da fazla çalışmanız söz konusu değildir,bu yüzden resmi tatiller dışın da mesai ödemesi alamazsınız.Ayrıca eklemekte yarar var,çalışan personeller ile yaptığımız söyleşi de,gün için de olası bir izin isteme durumun da firmanın gayet olumlu  davrandığı belirtildi.

YURTİÇİ KARGO MAAŞLARI

Firma da yeni giren veya eski giren,tecrübeli diye bir kavram bulunmamaktadır.Her çalışan asgari ücretten %10 daha fazla maaş almaktadır,şu an için bu maaş 1.560 TL gibi bir rakama tekabül ediyor.Bunun dışın da yemek ücreti de firma tarafından karşılanmaktadır.

Yurtiçi Kargo da Prim sistemi uygulanmaktadır,şubeye verilen hedef teslimat veya parça gönderiminin aşılması durumun da alınan prim,maaşın 4'de 1'i kadar olabilmektedir..

Not: Yönetici ve Acente Yöneticisinin maaşları farklıdır.

25 yorum :

  1. Kaç saat calışıyolar servisi varmı nasıl bi ortamda calisiyolar acaba

    YanıtlaSil
  2. Aslında bir kaç çalışan ile sohbet etme imkanım oldu,işlerinden gayet memnundular.Saat olarak zaten yukarıda verdiğimiz gibi.Servis imkanı yok.

    YanıtlaSil
  3. Ismin ercan ben basvuru yapmak istiyorum nerden yapacagim bilmiyorum yardimci olurmusuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhangi bir şubeden veya kariyer sitelerinden yapabilirsiniz.

      Sil
  4. Gelen elaman 2 gün sonra kaçıyor yorgunluktan ve yoğunluktan maaş bildiğin askeri ücret bir maaş ikramiye bile kesinti ile alınıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma şartları sizin anlattığınız gibi hiç değil insanları yanıltmayın sabah 7.30 akşama 7.30 lafta 9.00 buluyor çıkmamız ben kurye olarak çalışıyorum sadece insanların zor durumlarından yararlanıyorlar ücret filan fasa fiso 8.5 saat mış hiç alakası ble yok

      Sil
  5. Aynen gelen 1 hafta dayanıyor ondan sonra kaçıyor ikramiye tam verilmiyor nedeni ise hep hikaye.aksam çıkış saatleri hep muamma 7 8 9 ne geçirirlerse.haftalik çalışma saatleri kanuna uygun olsun diye özel olarak ayarlanmaktadır.normalde yapılmayan izinler yapılmış olarak gösteriliyor.calisma saatine denk getiriliyor.yurtici kargoda herşey hikaye herşey fosanlayana.

    YanıtlaSil
  6. Doğru söze ne gerek aynen öle

    YanıtlaSil
  7. Yalan bilgi beyan etme ben 4 senedir çalışıyorum hep işçiden çalıyor.gün içerisinde 2 saat 15 dakika mola var sadece 20 dakikasını zor kullanıyoruz. Birde bu sene cumartesi erken çıkanlar işe geliş saatini 9.30 yazıp saat 7.30 işte oluyor. Bunları da yazın bi zahmet. İşçiden nereye kadar çalacak bu işveren ler.

    YanıtlaSil
  8. günde 2 saat 15 dakika mola ya imza atıyosun ama kullandığın 20 - 30 dk yemek molası 11 saat aktif çalışırsın mesai yok cumartesi 5 te çıkarsın yarım gün derler pazar günü haftanın yorgunluğunu atamadan pazartesi gelir yorgun gidersin işe kısır döngü sürekli devam eder

    YanıtlaSil
  9. çalışma saatleri maaşları ve yan haklar izin günleri nelerdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şartlar en üste yazdığı gibidir,değişen bir şey yok.Lakin maaş 2018 de 1800 TL civarı bir rakam oldu.

      Sil
  10. mng kargonun yönetici maaşları çalışma saatleri nelerdir. Diğer kargo şirketlerine göre nasıldır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma saatleri pek değişken degildir.Yönetici maaşları ise 2750-3500 TL arasında değişiyor.Mng geçtiğimiz yıl el değiştirdi,lakin hemen hemen diğer firmalar ile aynı şartları sunmaktadır.

      Sil
  11. Selam arkadasla başvuru yapmak istiyorum ama bu yorumları okuduktan sonra biraz tedirgin Oluru yorum bana yardımcı olurmusunuz yada başka tavsiye ettiğiniz firma varmı. ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sektörde herkesi memnun etmek zor.Kendinize şunu sorun,kimse memnun değilse neden hala binlerce kişi bu firmada çalışıyor.Eleştirebilirsiniz,fakat eleştiri çalışmanıza mani değil.İşe ihtiyacınız varsa yorumlara takılmadan başvurunuzu yapın.

      Sil
  12. LOJİSTİK BÖLÜMÜ BİTİRDİM YURT İÇİ KARGODA ÇALIŞMAK İSTİYORUM BANA UYGUN POZİSYON NE OLUR.

    YanıtlaSil
  13. Sürat Kargo diğer kargo şirketlerine göre nasıl çalışan açısından ve şube müdürü maaşları ne kadar. Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  14. Hemen hemen en iyisi diyebiliriz.Müdür maaşları 3000-4000 TL arasında değişiyor.

    YanıtlaSil
  15. Ata CAD bakan elemaninizdan şikayetçiyim bizim yemek takımı almıştık aşağıda bırakın imza için çıkıyor siz alacaksınız diyor böyle birşey görmedim

    YanıtlaSil
  16. Maaşlar hangi banka yatıyor

    YanıtlaSil
  17. yurt içi kargo deposunda çalışma sistemi nasıl maaş nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asgari ücretten yüzde 15 daha fazla bir maaş lakin,hafta sonları tatildir.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda