8.08.2017

Groseri Çalışma Şartları/Maaşları 2017



Groseri,Adana merkezli ve bölgenin köklü yerel marketlerinden biridir.Son zamanlar da hem Adana,hem de yakın iller de şubeler açarak organik bir büyüme gösteren firma,emin adımlar ile yoluna devam ediyor.

GROSERİ ÇALIŞMA ŞARTLARI

Groseri de günlük çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir.Bu saatlere çay ve yemek molalarınız dahildir.Hafta da 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanmaya hak kazanırsınız.

Firma da personel her hafta sabahçı-akşamcı olarak değişen vardiyalar ile çalışmaktadır.Vardiya düzeni birim şefleri tarafından sağlanmaktadır.
Groseri de zaman zaman,fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Bu fazla çalışmalar denkleştirme yapılarak personele geri verilmektedir.Mesai ödemesi sadece resmi ve dini tatiller de çalışmanız durumun da verilir.

GROSERİ MAAŞLARI

Firma da,Temizlikçi-Reyon Personeli-Kasiyer vb. pozisyonlar da çalışan personel Asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Kasiyer olarak çalışanlar Maaşlarına ek olarak kasa tazminatı almaktadır.Bu tazminat asgari ücretin %5'i kadar olabilmektedir.Firma da ayrıca satış bazlı Prim sistemi uygulanmaktadır.

Kasap-Manav ve Şarküteri olarak çalışanların maaşı,çalışmış olduğu yıla ve tecrübelerine göre değişmektedir.Tezgahtar olarak çalışanların maaşı Asgari ücretten %50 daha fazla olabilmektedir.

Not: Yöneticilerin maaşları farklıdır.

4 yorum :

  1. mer daha önce market deneyimim var suanda işe ihtiyacım var şarküteri kasiyer yaprım unlu mamuler balık reonu 0539 295 36 96

    YanıtlaSil
  2. Gökhan Er unlu mamüller ve spesial kurabiyeler ustasıyım
    0537 376 94 81

    YanıtlaSil
  3. Merhaba yakupesen1453@gmail.com 15 yıllık kasaplık deneyimim var sizinle çalışmaktan mutluluk duyarım saygılarımla... İletişim no 05321799889

    YanıtlaSil
  4. Sizinle calismak isterim. Market deneyimim var.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda