4.08.2017

Online Hijyen Eğitimleri başladı




Eczacıbaşı Profesyonel’in bünyesinde bulunan EP Akademi, “Uzaktan Eğitim Programı” ile eğitimlerini dijital platforma taşıdı. İnternet üzerinden tüm sektör profesyonellerine açık olan program için Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu; “İşletme çalışanları ne kadar bilinçli olursa, işletmelerde çözüme ulaşmak o kadar kolay olacaktır. Uzaktan Eğitim Programı ile amacımız sağladığımız çözümlerimizle çalışanların, değerlerine değer katmaktır” dedi.

Eczacıbaşı Profesyonel Uzaktan Eğitim Programı; sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına uygun eğitim modülleri ile sektör çalışanlarına sürekli mesleki gelişim fırsatı sunuyor. Ayrıca, temizlik ve hijyen konularında verdiği temel bilgiler ve standartlar ile işletmelere hız ve maliyet tasarrufu sağlaması planlanıyor.

Portalda, kimyasalların güvenli kullanımı, suyun önemi gibi profesyonel temizlik sektöründe çalışan herkesin bilmesi gereken temel konuları içeren Temel Bilgiler başlığı yer alıyor. Yüzey Hijyeni başlığı altında, başlıca yüzey ve zemin çeşitleri, yüzeylerin temizliği ve bakımında kullanılabilecek ürün tipleri, oda ve saniter alan temizliği gibi konular bulunuyor. Mutfak Hijyeni ve Çamaşır Hijyeni başlığı altında ise endüstriyel mutfak ve çamaşırhanelerde kontrollü hijyenin sağlanması için dikkat edilmesi gereken hususlar yer alıyor.

Eğitim sonrası katılımcılara kazandıkları bilgileri kolaylıkla test etme imkanı sunan portal, geniş içeriği ile ihtiyacın dışındaki konularda da uzmanların bilgi edinmesini sağlıyor.

Eczacıbaşı Profesyonel Uzaktan Eğitim Programından; ev dışında faaliyet gösteren otel, restoran, yemek şirketi, alışveriş merkezi, hastane, okul, çamaşırhane gibi profesyonel işletmelerde, temizlik ve hijyen standartlarının sağlanmasından sorumlu tüm sektör çalışanları yararlanabiliyor. 

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda