3.08.2017

Patnos Life İçin Geri Sayım Başlıyor





NTS Danışmanlık tarafından kiralaması ve yönetimi gerçekleştirilen Ağrı ‘ nın en büyük ilçesi Patnos’un ilk AVM’si “Patnos Life Alışveriş ve Yaşam Merkezi” Patnos ilçe halkı ile buluşmaya hazırlanıyor.

Patnos Life, 25 bin m2 kiralanabilir alanda Ağrı’nın Patnos ilçesinde, merkez de, Menderes bulvarı üzerinde Ağrı’ nın en büyük ilçesinde yer almaktadır.Patnos, il merkezine 82 km uzaklıkta, Ağrı-Van, Ağrı-Muş, Ağrı-Bitlis yollarının kavşağında kurulmuştur. Patnos nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçedir.

2016 yılı toplam nufüs122.672 ,merkez 63.576 ‘ dır. Bu nüfusun içerisinde 25.456 kişi Emniyet görevlileri, Öğretmenler, Askerler ve aileleri tutmaktadır. Şu anda İbrahim Çeçen Ünver Myo da 890 kişi eğitim görmektedir. İnşaatı tamamlanan ve 2018 yılında öğretime açılacak olan 3 ayrı bölümlü Mühendislik fakültesinde 2000 ‘e yakın öğrenci öğretime başlayacaktır.Soğuk bir iklimi olan ilçe, düz bir ovada kurulmuştur ve yakınında Süphan Dağı bulunmaktadır. Patnos, Ağrı’nın stratejik olarak çevre illere köprü vaziyeti gören merkez ilçesidir.
Patnos Life AVM Şehrin tam ortasında

İlçe merkezinde konumlanan proje bölge halkının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.Market, Sinema salonları, Bowling salonu, 1200 M2 Çocuk ve Gençlik merkezi, geniş terasıyla ilçede çekim merkezi olmaya hazırlanıyor.Geniş bir yiyecek-içecek alanı ayrılan AVM, birçok markaya ev sahipliği yapacak. Patnos Life, bütün fonksiyonları içerisinde barındıran kent merkezini daha aktif, yaşanır hale getirecek komplike bir yapı olarak tasarlanmıştır.

Patnos, Ağrı İbrahim Çeçen Üniveristesine bağlı fakülteler ve meslek yüksek okulları sayesinde genç nüfusu kendine çekmekle birlikte ayrıca yoğun olarak kamu çalışanlarıda Patnos’da görev yapmaktadır.

Patnos’un ilk AVM’si Patnos Life, halkına sosyal yaşam alanları yaratmaya hazırlanıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda