12.09.2017

Ankara'da En Ucuz Kırtasiye Ürünleri Satan Yer




Okulların açılmasına ramak kala herkesi tatlı bir heyecan sardı.Özellikle çocuklarını ilk defa Okula gönderen Anne ve Babalarda bu heyecan sanki biraz daha fazla gibi.Bir yandan sevinç yaşayan veliler,bir yandan da Okul alışverişlerini en hesaplı nereden ve nasıl yaparım bunun arayışı içinde.

Genel olarak baktığımızda A101 ve Bim dönemsel olarak kırtasiye ürünlerini satıyor.Aslında fiyatları fena değil ürünlerin,lakin çeşit bazında ele aldığımız zaman,aklımızda bulunan ve satın almak istediğimiz her ürünü bulamıyoruz.Fiyatlar fena değil,fakat çeşit yok.

"Peki Biz hem hesaplı hem de bol çeşitli bir okul alışverişini nereden yapalım?" dediğinizi duyar gibiyim.Aslında Ankaralılar bu yönden çok şanslı yılın her günü,tüm Kırtasiye ürünlerini oldukça hesaplı bir şekilde alabilecekleri bir yer var.Ve bu yer neredeyse her Ankaralının gidebileceği,merkezi bir mekanda yer alıyor.


ÖZDEMİRLER KIRTASİYE,HIRDAVAT VE KOZMETİK

Özdemirler Kırtasiye Yıllardır Ankaralılara en hesaplı ve kaliteli kırtasiye ürünlerini satıyor.Aslında Kırtasiye temalı bir yazı yazmış olsak da,firmanın aynı zamanda Oyuncak,Kozmetik ve Hırdavat çeşitlerinin de satışını yaptığını bilmeniz de fayda var.


Konum olarak Ankara'nın meşhur Saman Pazarı semtinde hizmet veren Özdemirler Aş. 5 katlı bir yapıda hizmet veriyor.Şimdi dilerseniz Kat kat ne sattıklarına bakalım.

Birinci Kat
Bu kat aynı zaman da giriş ve çıkış olarak kullanılıyor.Küçük ev eşyaları ve firmanın teşhir ürünleri bu katta yer almaktadır.

Zemin Kat
Ağır elektronik ev ve inşaat eşyalarının satıldığı kat.Zira bu kattaki görevli çok ilgili.

İkinci Kat
Bayanların en çok tercih ettiği kat burası,oldukça çeşitli kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra,bol çeşitlilik söz konusu bu katta.

Üçüncü Kat
Okulların açılmasına yakın ve açıldıktan sonraki ilk bir ay bu kat oldukça kalabalık.Kırtasiye katında müşterinin her sorusuna güler yüzle cevap veren bir beyefendi var.Hatta bizi fotoğraf çekerken,gördüğünde "her fotoğraf başı 1 Lira alırım" gibi bir espri bile yaptı.

Beşinci Kat
Bu katta oyuncaklar var,oldukça çeşitli ve modelli ürünler bulmanız söz konusu.Hatta şöyle bir örnek vereyim,küçük oğluma geçenler de Ankamall'den bir araba aldık fiyatı sanırım 30 TL idi.O aldığımız arabanın aynısı 15 TL gibi bir fiyattan satıldığını görünce,doğrusunu söylemek gerekirse hayli şaşırdım.


Hem Hesaplı Hemde Kaliteli

Firma sahibi günün her saati mağazada bulunuyor,ve eklemekte fayda var ki çok ilgili ve güler yüzlü bir kişi.Keza kasa da duran kasiyerler de aynı şekilde.Aklınıza şu şekilde bir soru gelebilir "Kalitesi Düşük Ürünler Satılıyor!" şayet bu yönde bir düşünceniz varsa,hemen bu düşünceden kurtulun.Çünkü Özdemirler Aş.'de en nitelikli Marketlerde ve Kırtasiyelerde satılan ürünlerin aynısı satılıyor.En kaliteli olarak bildiğimiz Faber Castell'in bütün çeşitleri bu firmada mevcut.Tabi bunun yanında ikinci kalite ürünlerde var,fakat bu ürünleri alıp,almamak tamamen sizin iradenizde.


Eğer yakın zaman da Kırtasiye alışverişi yapmak gibi,bir düşünceniz varsa Özdemirler Aş'ye uğramanızda yarar var.

Firma Bilgileri Şube Ve adresler 

MERKEZ 
Demirlibahçe Mah. Plevne Caddesi No: 34 Aktaş / ANKARA
Tel: 0.312 362 64 55 | Faks: 0.312 362 64 56

ŞUBE 1
Çıkrıkçılar Yokuşu Mazı Sokak No: 17/A Ulus / ANKARA
Tel: 0.312 310 29 10 | Faks: 0.312 362 64 56

ŞUBE 2
Çıkrıkçılar Yokuşu Mazı Sokak No: 20 Ulus / ANKARA
Tel: 0.312 311 05 02 | Faks: 0.312 362 64 56

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda