13.11.2017

Altunbilekler Market Kimin?



Altunbilekler ailesinin çalışma yaşamının öyküsü, 1980’lerin ilk yıllarında başlar. Türkiye için henüz çok yeni bir kavram olan çağdaş perakendeciliğin en iyi örneklerini, yurt dışında yaşadığı dönemde bizzat gözlemleyen ve deneyimleyen Mustafa Altunbilek, yurda dönüşünün ardından yıllara meydan okuyacak bir öykünün başlangıcını, girişimci ruhundan aldığı ilhamla yapar.

Bugünlerde pek çok il için perakendecilik ve tüketim kültürü bakımından öncü rol oynayan Ankara, o yıllarda gelişmeleri İstanbul’un çok gerisinden takip etmektedir. İşte bu açığı fark eden Mustafa Altunbilek, 1984 yılında, Keçiören’de ilk Altunbilek mağazasını açar ve Altunbilek ailesi için yıllarca sürecek bir başarı öyküsünün ilk satırlarını yazmaya başlar.

1994 yılında, 3 kardeşin; Derviş, Selim ve Mustafa Altunbilek’in el ele vermesiyle aile markası Altunbilekler yaratılır. Ankaralıları çağdaş perakendecilikle tanıştırmayı, şehrin tüketim kültürünü geliştirmeyi ve en iyiyi, mümkün olan en uygun fiyata sunmayı kendine görev edinen kardeşler, bir alışveriş geleneği yaratmak hedefiyle, eşit hisseli aile şirketini kurar ve yola koyulurlar.
Mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaşılmalı

Altunbilekler Kimin/Altunbileklerin Sahibi Kim?

Birbirinden farklı olan binlerce perakende şirketi gibi,Altunbilekler de çok ortaklı bir aile şirketidir.Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek,aynı zaman şirketin en büyük ortağı ve bir çok konuda söz sahibi olan kurucusudur.Bunun yanında şirket ortaklarının çocukları da,yönetimde görev almaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda