3.11.2017

Amazon'un Dijital Para Atılımı Devam Ediyor



İnternet ortamında kullanılan ve son zamanlardaki,önlenemez yükselişiyle,dikkatleri üzerine çeken sanal paralar,Dev şirket Amazon'un ilgisini çekmeye başladı.Amazon aynı gün sanal para ile ilişkili üç adet alan adı kaydı yaptı.

Bitcoin 7 bin doları aşarak tarihi rekorlar kırmaya devam ederken dijital paraların iştahını kabarttığı son kurum Amazon oldu.

Üç Alan Adı Kaydetti

E-ticaret devi Amazon, sanal para birimlerinin adlarını taşıyan üç alan adı satın aldı. Online alışveriş devi, amazonethereum.com, amazoncryptocurrency.com, ve amazoncryptocurrencies.com adlı üç internet sitesi satın aldı. Şirket 2013'ten bu yana amazonbitcoin.com alan adına da sahip durumunda.

İlgi ve Talep Büyüyor

Uzmanlar, ABD'li finans devi CME Group'un Bitcoin'in vadeli işlem sözleşmelerine bu yıl bitmeden başlamayı amaçladığına işaret ederek, sanal para birimine olan talebin arttığını vurguladı.

Dünyanın en büyük vadeli işlemler ve opsiyon borsası işletmecisi CME Group tarafından yapılan açıklamada, bu yılın dördüncü çeyreğinde Bitcoin'in vadeli işlemlerine başlanmasının planlandığı belirtilerek, gerekli düzenleyici kurumların onayının beklendiği bildirildi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda