30.11.2017

Bilkent Center



BİLKENT CENTER

TEPE EMLAK YATIRIM İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.
BİLKENT CENTER ALIŞVERİŞ MERKEZİ BİLKENT 06533 ANKARA
Tel: 2660516
Faks: 2660519



Bilkent Center Alışveriş Merkezi; Tepe Emlak ve Metro AG işbirliği ile 1998 yılında Ankara’da açıldı. 99 bin 751 metrekare üzerinde faaliyet gösteren alışveriş merkezi, açıldığı günden bu yana çağdaş mağazacılıktan, alışveriş merkezine uzanan çizgiyi daha da uzatarak yaşam merkezi noktasına taşımayı başardı. Bugün, haftada 100 bin kişi tarafından ziyaret edilen Bilkent Center, her yaş gurubuna alışveriş, eğlence ve kaliteli zaman geçirme olanağı sunuyor.

100 bin metrekareye yayılan alanda; 30'dan fazla seçkin marka, nitelikli yüzlerce mağaza personeli ve kaliteli, bol seçenekli, hesaplı, en önemlisi de güler yüzlü bir hizmetle gün boyu ziyaretçilerini bekliyor. Real, Tepe Home, Marks &Spencer, Big Chefs Studio gibi markaların yanında, Prestige Sineması, çocuk eğlence merkezi, bebek bakım odası ve food-court alanlarıyla Bilkent Center, her türlü farklı beklentiyi tam olarak karşılamayı amaçlıyor.

Bilkent Center’ın mimarisi ve mağazaların konumu, ziyaretçilere gün yüzü gösterecek şekilde tasarlandı. Bin 600 araçlık otopark kapasitesi ile de ziyaretçilerine konforlu otopark imkanı sağlıyor.

Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine sunduğu rahat ve keyifli alışveriş olanaklarının yanında, ortak bir yaşam zevki oluşturmaya yönelik sosyal aktiviteler de düzenliyor.

1969 yılında İhsan Doğramacı Vakıflarınca Tepe Mobilya AŞ, Meteksan Matbaacılık AŞ ve Dilek AŞ’nin kurulması ile başlayan yapılanma süreci, tüm grup şirketlerinin 1986 yılında kurulan Bilkent Holding AŞ’nin çatısı altında toplanması ile tamamlanmıştır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda