10.11.2017

DeFacto Gönüllüleri İyilik Peşinde Koşuyor



Türkiye’nin hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip İstanbul Avrasya Maratonu’nda iyilik peşinde koşuyor. 12 Kasım Pazar günü koşulacak maratonda 160 kişilik DeFacto ekibi de yerini alacak.

12 Kasım Pazar günü 39.su düzenlenecek İstanbul Avrasya Maratonu için 160 kişilik DeFacto ekibi de tüm Türkiye’yle birlikte geri sayıma başladı.

Bu yıl ‘Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz’ temasıyla gerçekleşecek maratonda Defacto gönüllüleri TEMA, TEV, TEGEV gibi 10 farklı sivil toplum kuruluşu için koşacak. 1000 çocuğun kodlama eğitimi alması için gerçekleşecek maratonun 30 Ekim’de başlatılan kampanyası ile Defacto gönüllüleri 30 bin TL’lik bağış topladı.

Türk sporu ve İstanbullular için vazgeçilmez bir şölen havasında geçen İstanbul Avrasya Maratonu binlerce sporsever ile iki kıtayı dostluk ve centilmenlik duygusuyla bir araya getiriyor.

İstanbul Avrasya Maratonu vesilesiyle çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamayı hedefleyen DeFacto gönüllüleri ay sonuna kadar devam edecek bağışlarla bu miktarı 50.000 TL’ye ulaştırmayı hedefliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda